2777
2789

دوستم موهاشو کراتینه کرده ولی لخت لخت نشده و ارایشگرش گفته باید ۴ دفه انجام بدی تا لخت شلاقی بشه منم میخواستم انجام بدم ولی وقتی دیدمش تو ذوقم خورد کسی تجربشو داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینش چقد میشه واسه مو یکم یالاتر باسن؟🤔

منم موهام اندازه شماس یجا قیمت گرفتم گفت یه تومن رو شاخشه ولی اون خودش موادشو گرفت مارک گلوبال ۲۵۰ارایشگرشم ۲۰۰ دستمزد 

کراتینه لخت شلاقی نمیشه مو رواحیا  یه کم صاف می‌کنه من بارها انجام دادم راضی هم بودم سری آخر ریبالدینگ یاهمون صافی ژاپنی انجام دادم.البته موهات باید سالم باشه بخوای صافی ژاپنی کنی اما کراتیکه موهات آسیب دیده باشه احیاشم می‌ کنه

ازخدا دلی آرام میخواهم 🙏
منم موهام اندازه شماس یجا قیمت گرفتم گفت یه تومن رو شاخشه ولی اون خودش موادشو گرفت مارک گلوبال ۲۵۰ار ...

مواد با کیفیت خیلیییی مهمه تو کراتینه

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
کراتینه لخت شلاقی نمیشه مو رواحیا  یه کم صاف می‌کنه من بارها انجام دادم راضی هم بودم سری آخر ری ...

جدا؟ یعنی ضرر نداره؟ هزینه اش چقدر شد؟

حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢
کراتینه لخت شلاقی نمیشه مو رواحیا  یه کم صاف می‌کنه من بارها انجام دادم راضی هم بودم سری آخر ری ...

من موهامو مش کردم ینی نمیتونم صافی ژاپنی انجام بدم؟

هزینش چقدره حدودا؟