2777
2789
عنوان

تنبلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 19 پست
بگو دکتر گفته قرص میخوری دیگه ایراد نداره بگو گفته رحمت خشک میشه الکی بعد اقدام کن توکل بخدا هر وقت ...

من بخدا هرچی بگین بهش گفتم ولی اهمیت نمیده خسته شدم کارم شده گریه فقط.میگه تا یکی دوسال دیگه حالا ببینم چی میشه.همشم میگه تو سربازی معاینه شدم بهم گفتن واریکوسل داری یه ازمایشم نمیره 

فقط خدایا یه بچه سالم بهم بده که خوشبختیم تکمیل شه ایشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخدا هرچی بگین بهش گفتم ولی اهمیت نمیده خسته شدم کارم شده گریه فقط.میگه تا یکی دوسال دیگه حالا بب ...

اگه واریکوسل داشته باشه باردار هم بشی خدای نکرده بچه سقط میشه چون نطفه ضعیفه بهش بگو رفتم دکتر  گفته مشکل دلری اقدامم کنی بچه دار نمیشی یه ازمایش اسپرم هم حتما بگو بده۰ شاید خودش مشکل نداره نمیخواد تو بفهمی که اینقد از بچه دار شدن فرار میکنه

اگه واریکوسل داشته باشه باردار هم بشی خدای نکرده بچه سقط میشه چون نطفه ضعیفه بهش بگو رفتم دکتر   ...

😢😢😢😢😢

فقط خدایا یه بچه سالم بهم بده که خوشبختیم تکمیل شه ایشالله