2777
2789
عنوان

تنبلی دارم

111 بازدید | 19 پست

سلام من تنبلی دارم و پلی کیستیکم.شوهرمم همش بخاطر مشکلات مالی جلوگیری میکنه از بچه وار شدن پنج ساله ازدواج کردم 24 سالمه.دوسال با کاندوم دوسالو نیم طبیعی و الان چندماهه با قرص ضد بارداری جلو گیری دارم.دکترم گفت حالا که فعلا اقدام ندارم متفورمین و ضدبارداری مصرف کنم ولی من شدید نگران نازایی هستم و یا اینکه بارداری طول بکشه ،هر کاری هم میکنم شوهرم راضی نمیشه نمیدونم چیکار کنم خیلی دلم گرفته.کمکم کنید ایا من باردار میشم؟

فقط خدایا یه بچه سالم بهم بده که خوشبختیم تکمیل شه ایشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ سال؟؟؟؟ خب شوهرتو گول بزن!

برا تنبلی هر صبح ارده شیره بخور

گرمیجات بخور

فس فود نوشابه سس مایونز خیارشور صد در صد حذف کن

عرق فِراسیون بخور

بومادران و رازیانه هم عالیه!

تو ایام پریود زیر شکمتو کمپرس گرم بذار

و ورزش یادت نره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
۵ سال؟؟؟؟ خب شوهرتو گول بزن! برا تنبلی هر صبح ارده شیره بخور گرمیجات بخور فس فود نوشابه سس مایونز ...

چطور گول بزنم خیلی حواسش جمعه

توروخدا برام دعا کنید خیلی دلم گرفته.فشار مادرمم که به کنار .روح و روانم بهم ریخته احساس میکنم افسردگی دارم

ببین بترسونش! بهش بگو سری آخر که رفتی دکتر ، دکتر بهن گفته مشکل پیدا کردی شاید نتونی باردار بشی گفته هرچه سریع تر برا باردار شدن اقدام کن!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بگو دکتر گفته قرص میخوری دیگه ایراد نداره بگو گفته رحمت خشک میشه الکی بعد اقدام کن توکل بخدا هر وقت باردار شدی هم  بگو حتما قرصا اثر نکرده و دیگه اونموقع نمیتونه کاری کنه مشکلات مالی ربطی به بچه نداره بچه روزیشو با خودش میاره تو این زمونه حداقل یه بچه رو خوبه داشته باشی

ببین بترسونش! بهش بگو سری آخر که رفتی دکتر ، دکتر بهن گفته مشکل پیدا کردی شاید نتونی باردار بشی گفته ...

نه خواهر اصلا بچه براش تو الویت نیست گفتم اینم ولی دیدم همش میگه هروقت خواستیم اقدام کردیم شد خداروشکر نشدم باز شکر مهم نیس

نه خواهر اصلا بچه براش تو الویت نیست گفتم اینم ولی دیدم همش میگه هروقت خواستیم اقدام کردیم شد خداروش ...

شوهر منم دقیقا همینو میگه میگه شد شد نشدم الشکالی نداره

این زمونه با روحیه من سازگار نیست...