2777
2789
اینا چیه

نی نی یار  اون عکس اولی که گذاشتم  اون کاربر فکر کرده ک من با  یه اقایی دوستم اومد هر چی از دهنش در اومد بارش کرد گفتم پیاماتو میزارم واسه نی نی یار بعد نمیدونم اون یکی دوستشه یا خودشه اونم اومد فحش کشم کرد من کاربریمو ترکوندم به خاطرشون 😔

👑sen benim herşeyimsin

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=147670814]نی نی یار  اون عکس اولی که گذاشتم  اون کاربر فکر کرده ک من با  یه اقایی دوستم اومد هر ...[/QUOTE

لینک کاربری sevda  رو ندارین؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سرعت لود بالاو استاندارد سازی کد نویسی وجه تمایز ما از دیگر همکاران ماست از پیج ما دیدن نمایید

و با لایک و فالو کردنمون از ما حمایت کنید

طراحی سایت با نورو وب

۰۹۱۹۶۵۳۴۴۱۹