2777
2789
عنوان

بي بي چك +عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزيزم

مبااااااااااااااااااااااارک. الهی به سلامتی. از امروز فقط به ارامشت فکر کن. خوش به حالت. دعا میکنم سالم بغلش کنی

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
وای الهییی. مبارکه . نه اصلا خطر نداره چون فعلا جفت تشکیل نشده ولی دیگه مواظب باش. چه ذوقی داره بی ب ...

ممنون اره عزيزم انشاا..شما هم ب زودي بي بي چك مثبتتو بزاري ببينيم

خداجوووونم مراقب بچه هام بااااش  
مبااااااااااااااااااااااارک. الهی به سلامتی. از امروز فقط به ارامشت فکر کن. خوش به حالت. دعا میکنم س ...

مرسي عزيز دلم انشالله نصيب شماهم بشه 

عزیزم ایشالا بسلامتی بغل بگیری دعا کن منم بی بیم مثبت بشه 😘😘😘

انشاالله شما هم خيلي زود خبر مادر شدنتو بدي عزيزم ميشه برام دعا كنيد بعدازظهر تيتر بتام خوب باشه

انشاالله شما هم خيلي زود خبر مادر شدنتو بدي عزيزم ميشه برام دعا كنيد بعدازظهر تيتر بتام خوب باشه

حتما عزیزم برات ۱۴ تا صلوات فرستادم ایشالا همه چی خوب پیش بره و بسلامتی نینیتو بغل کنی 😍😍😍