2777
2789
عنوان

سبد کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن همونه دیگه فقط مدرنتر شده قحطی

بازهم خداراشکر اون زمان زندگی نمیکنیم خیلی وحشتناک بود تند تند میمردن خیلی سخته دیگه داغ براشون عادی بود

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
اگه به ایناباشه میگن ثبت نام جدید ندارن😆 وگرنه اونجور بخوای حساب کنی خیلیا باید ثبت نام کنن

خاک تو سرشون بی شعورا...من خیلی ها رو میشناسم نیاز هم ندارن بعد تحت پوشش کمیتن.ماهی ۱ میلیون مفتی میگیرن

خاک تو سرشون بی شعورا...من خیلی ها رو میشناسم نیاز هم ندارن بعد تحت پوشش کمیتن.ماهی ۱ میلیون مفتی می ...

کمیته که ماهی یه تومن نمیده

یارانشونو ک ۳ برابر میده با کلی بسته کمکی حمایتی عیدانه...خیلیه

نه من از خودشون اینجور شنیدم که یارانه دوبرابر اینم عید به اینور اینجورشده.ماهی هفتاد مستمری.اونایی که بچه دارن کمک هزینه تحصیل بچه میدن.ولی عیدانه واینا نه. بسته حمایتی هر چندماه یبار چهل تومن .خدایی تا یه تومن خیلی فاصله داره.خیللی سخته زندگی  تو این اوضاع بخصوص برای کسی که سرپرست نداره خدا کمکشون کنه

نه اصلا تا حالا ندادن

از بهزیستی زنگ بزنین بپرسین چون این فامیلی که من میگم حداقل به خود مرد میدن به زنش نمیدن. نمیدونم قانونشون چطوره.اصلا بچتون تحت پوشش هست چیزی بهش میدن ماهیانه مستمری و..؟