2777
2789
عنوان

درمان چاقي با طب سوزني در اصفهان

535 بازدید | 6 پست

با سلام ، من تجربه كاهش وزن ٤٥ كيلوگرم را طي ٩ ماه بوسيله طب سوزني داشته ام . البته در اصفهان ، دكترمحمد برجيس هم براي من طب سوزني انجام داد ،بصورت هفته اي دو جلسه، البته اوايل هفته اي سه جلسه بود و هم كاشت نخ هر سه هفته يكبار يا ماهيانه . در كنارش شيوه زندگي و نوع تغذيه را هم بهم آموزش دادند . لطفا تجربه هاي خودتون را بيان كنيد . سپاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر طب سوزنی هستی یکی از فامیلامون برای لاغری رفت ۳۰ کیلو وزن کم کرد اطلاعاتشون رو میزارم دوست داشتین برین

دکتر سید سعید خشوعی

طب سوزنی و طب سنتی

شماره نظام پزشکی: 40047

آدرس: اصفهان، خیابان احمدآباد، بعد از بیمارستان امیر المومنین ع، مقابل خیابان شهید توانا، نبش کوچه رحیم زاده، مجتمع نور، طبقه 2، واحد 206

تلفن: 32265795

اینستاگرام: dr_saeidkhoshuoei

ساعات کاری: ۹ الی ۱۲ و ۱۶ الی ۱۹

روزهای کاری: یکشنبه، دوشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه