2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی چه ربطی داره من شنیدم موقع نزدیکی زن نباید به اورگاسم برسه 

نمیدونم واسه پسر باید خیاشور بخوری دختر ترشی کلم اینو تو کانال خوندم، اره میگن به ارگاسم برسه پسر میشه

نمیدونم واسه پسر باید خیاشور بخوری دختر ترشی کلم اینو تو کانال خوندم، اره میگن به ارگاسم برسه پسر می ...

مرسی دوستم من ی پسر دارم میخوام دختر بشه بعدیم عاشق دخترم اگه خدا لایق بدونه 

ترشی بخور..دوغ ماست‌مصرف مواد غذایی کلسیم دار رو ببر بالا

یکی دو روز بعد از پری اقدام کن

قبل از تخمک گذاری

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
مرسی دوستم من ی پسر دارم میخوام دختر بشه بعدیم عاشق دخترم اگه خدا لایق بدونه 

سه ماه قبل ترشی کلم بخور ان شاالله دختر میشه گلم، من عقدم دوست دارم اولی پسر شه از الان ترشی نمیخورم😂😂😂

من تحت نظرم برا دختر مهمترین عامل روزای نزدیکیه که باید تا دو روز قبل از تخمکگزاری باشه که اونو دکترا از طریق سونوگرافی مشخص میکنن بعد محیط رحم باید اسیدی باشه مصرف غذاهایی مثل ماست و ترشی خیلی خوبه قبل از نزدیکی تو تشت اب که یه استکان سرکه ریختی بشین برا 5دقیقه

راستي 

دوستان احتمالا كسي دكتر طاهره مختاريان رو ميشناسه 

من از خيلي ها در موردش تعريف شنيدم كه كارش براي انتخاب جنسيت و  موفقيت بالا داره 

حتي به شهرستاني ها و خارجي ها هم مشاوره ميده لطفا اگر باهاش در ارتباطه شماره تلفنش رو برام بذاره 

سلام دوستان ميخواستم تجربه خودمو بهتون بگم 

من براي بچه اولم خيلي دلم ميخواست به جنسيت دلخواهم برسم  كلي هم تو اينترنت رژيم جمع كردم و استفاده كردم اما موفق نشدم بعد خواستم از روش هااي وي اف  براي انتخاب جنسيت استفاده كنم كه پزشك زنان من بهم گفت كه اون روش ها شديدا عوارض داره و سرطان سينه ميده تا اينكه خواهرم دكتر طاهره مختاريان رو بهم معرفي كرد و نهايتا تونستم  به حنسيت دلخواهم برسم البته من بندر عباس بودم و شوهرم هم اصلا موافق نبود اما من تونستم از طريق تلگ رام باهاش ارتباط برقرار كنم و اصلا باورم نميشد كه بشه از راه دور اين همه راهنمايي بگيرم الان هم خدارو شكر ميكنم كه موفق شدم خدا اين راه رو جلوي پام گذاشت تا به آرزوي خودم برسم منم آدرس و تلفن دكتر مختاريان رو در اختيار شما قرار ميدم كه از خدا تشكر كرده باشم  

تهران سيد خندان ابتداي سهروردي شمالي خ قرقاول پلاك ٩ واحد4

تلفن ٨٨٧٤٦١٥٢-٠٢١