2777
2789

من اهنگ زود گذشت میثم ابراهیمی و اهنگ داد بزن مهدی احمدوند... 

من ک حالم خوش نیست... اهنگام هم فازشون دپه😅

ولی ایشالله شماها کوک باشین 🌹😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی جوری میخوامت که فکرشم نمیکتی نمیشه نخوامت اخه دیوونم میکنی ی جوری وابستت شده دل مادر سگ حالم کنارت خوبه بدجوری بهت دل بستم خخخخخ

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بی خبرم از حجت اشرف زاده

بعدِ تو این بغض که لبخند نشد...

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ای جان😅😂

اصلا مگ بهتراز تو هس بگیر دست دل منوتو واس من شدی نفس بدون تو نمیشه خب اصلا مگه میتونه دلم ب غیراز تو کسی رو بخواد محاله ک غیر خودت به چشم من کسی بیاد 

پویان مختاری عشق😁

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

جز تو یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت

بر همان عهد که بودیم برآنیم هنوز😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏