2777
2789

تا حالا شده زیر یک سقف با یک معتاد زندگی کنید و هیچ اتفاقی براتون نیوفتاده باشد؟؟

تا حالا شده با یک معتاد با شخصیت و خوش رفتار سرکار داشته باشید؟؟؟

واقعا زندگی با یک معتاد منجر به فقر و نداری میشود؟یعنی معتاد پولدار اصلا نداریم؟؟

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

موضوع فقط این نیست مشکل اینه کع معتادا تعادل روانی ندارن و مودی هستن هر زمان که مواد بهشون نرسه بدخلق میشن و زندگیرو تلخ میکنن و اینکه حس کنی هر وقت شاده به لطف مواد یا مشروبه حس بدی بهت میده

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من...دوتا دوست پسر داشتم که اولی معتاد به شیشه بود...بسیار حساس...شکاک...بی پول درحدی که از من پول می گرفت واسه خرج عملش...با این فقط چندهفتع بودم چون وقتی فهمیدم شیشه چه عوارضی داره ازش ترسیدم...

دوست پسر دومم معتاد به تریاک...بسیار پولدار و دست و دلباز‌‌...هرچی می خاستم میخرید .اخلاقش بسیار خوب و یه شغل بسیار خوب داشت...

حالا نمی دونم همسر شما چطوریع ولی درکل بستگی به خودت داره...همسر با دوست پسر فرق داره

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

معتاد  پولدار شنیدم  😎

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

٣تا معتاد ميشناسم...يكيشون كارخونه داره و پولدار اون دو تا هم نسبتشون با هم داماد و برادر زن هست يكيشون جراح و يكي هم فوق تخصص گوارش خيليم حاذق هستن تو بيمارستان لاله مشغولن و ماشينشونم پورشه كاينه معتاد ب ترياكن فك كنم

كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم 

بله من معتاد پولدار میشناسم که تریاک میکشه و پولش از پارو میره  البته به گفته خودش چیز خوبی میکشم بدن درد واینا ازم میگیره 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

معتاد زیاد دیدم

معتادا صبر ندارن

یه مهمونی بخوای برین همش استرس ‌و‌هول برا اینکه کجا خودشو‌بسازه 

ی روز میزنن سرحالن یروز دیر بشه موادشون کفر زمین و آسمون میگن

اکثرا تندخو آن 

حتی بعضی وقتا موادم‌برسه بشون بازم بد عنقن

معتاد دیدم انقددددد پولدار ولی اخلاق ندارن

مشکل فقط پول نیس مشکل رفتار و‌اخلاقه

اگر میخوای اول رابطه تصمیم بگیری صددرصد یه آدم پاک‌و‌ بدون اعتیاد انتخاب کن احساسی تصمیم نگیر 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

شیشه و کراک و ایناهم اصلاااااااا به فول دوستمون قیدشو بزن

اینا دیگه توهم هم میزنن بی مسیولیت میشن 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍