2777
2789

خیلی دوس دارم بچه داشته باشم ایقددوس دارم ک حد نداره باهیشکی هم راحت نیستم ک درددل کنم چون به هرکی بگم میگن هنوزدوساله عروسی کردی مردم بعدازبیست سال بچه دارمیشن ولی خودم خیلی داغونم به شوهرم هم بگم میگه اگه خدا خواست میده هیچوقت نشدباهم درمورد بچه صحبت کنیم  فقط اینجا میام مینویسم تا یکم اروم شم خیلی  ناراحتم خدایاا منم میشه یه روزمادرمهربونی بشم ،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی ناراحتم 

میام خانه مادرشوهرم همه جاری ها و خواهر شوهر ها بجه دارن 

دلم میخواد بغل ش کنم 

نازش کنم 

باهاش باری کنم 

اما داره دیر میشه 

اینهمه ذوق. دارم اما خدا بهم رحم. نمی. کنه 

با اینکه سالم بودم اما بازم حامله نشدم 

فردا موعدمه 

خدایا تو رو ب چی قسم. بدم این دفعه معجزه کنی 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

عزیز دلم خیلی درکت میکنم چون شرایطی مثل تو دارم.من جلوی هرکی که بهم میگه پس کی میخوای بچه دار شی ،میگم از بچه متنفرم و نمیخوام.به هیچ کس تا حالا نگفتم هر کاری میکنم نمیشه،و خیلی سخته تنهایی بار این غم و به دوش کشیدن

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

میشی عزیزم منم بعدسه سال حالمه شدم البته دوسال اول خیلی میخاسم همش میرفتم دکتر ایناها یبارتنبلی تخمدان داشتم یبارم تنبلی تخمدان شوشو هم مجبورش کردم ازمایش اسپرم بده مشکلی نداش خداروشکر منم دوسال همش پی دکتردوا بود همش گریه زاری پیش خدا هیچی ب هیچی شاید50تا تست زدم همش منفی شوهرم هربارمیومد میگفت بازم منفیه ب جای رسیدم گفتم دیگه فکر بچه رونمیکنم هرچی خداصلاحش باشه دوسه ماه کلان دارو خوردم نه دکتررفتم. نه حتی فکرشم میکردم یهو ی تست تویی طاق دیدم برداشتم گفتم اخریشه اینم امتحان کنم. 

یهودیدم مثبت شد اقام باورش نمیشد میگفت تاازمایش ندی. معلوم نمیشه همون موقع بردم ازمایش مثبت شدبهش فک نکن انشالله ک حامله میشی

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

از خدا میخوام که همین امسال یه نینی تپلو و خوشگل بهت بده.واقعا بچه بزرگترین نعمته برای یه مادر.ولی عزیزم دلیل بر لیاقت نداشتنت نیست.شاید یه سری عوامل جسمی و فیزیکی باعث شده که به تعویق بیفته.پیگیری کن انشالله زود نتیجه میگیره.من معتقدم هر چیزی تو زمانش اتفاق میفته.توکل به خدا داشته باشیم همه چیز حله.

منم خیلی ناراحتم  میام خانه مادرشوهرم همه جاری ها و خواهر شوهر ها بجه دارن  دلم میخواد ب ...

الهی بحق امام حسن عسگری

این ماه مادر شده باشی. یا صاحب الزمان ‌بحق مادرت حضرت زهرا ، هررررکی تو کشورمون دلش بچه میخواد ، از خدا بخواه خدا صلاح و مصلحتشو جور کنه و بهشون بده‌

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

من ۵ سال و نیمه میخوام نشده دوس هم دارم داشته باشم اما راضیم به رضای خدا😍میدونم صلاحمو بهتر میدونه منم لایق مادر شدنم هنوز وقتش نشده خدایِ من مهربونتر از این حرفاست وقتی تواناییشو داده پس لایقشم هستم😉😚

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
الهی بحق امام حسن عسگری این ماه مادر شده باشی. یا صاحب الزمان ‌بحق مادرت حضرت زهرا ، هررررکی تو کشو ...

خدا کنه 

نذر کردم اسم ش رو بزارم محمد 

با عشق این اسم رو میزارم 

خدا کنه محمدم تو دلم باشه 

خدا خدا خدا 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
خدا کنه  نذر کردم اسم ش رو بزارم محمد  با عشق این اسم رو میزارم  خدا کنه محمدم تو ...

منم ماه چهارم اقدامم باردار شدم

فکر میکردم همه بار اول اقدام حامله میشن.

سه ماه هی بی بی زدم منفی میشد

دیگه قششششنگ ناامید شده بودم

دکتر ازمایش اسپرم نوشت برا همسرم

اون ماه ققط یبار اقدام کردیم. گفتیم اگر این بارم نشد، ازمایش اسپرم میده همسرم

ک خدا خواست و باور کردنی نبود....

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....