2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشون تو نوزادی شبیه..

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 40 پست
انشالله شبیه مادرشوهرت نشه شبیه هرکی شد شد😂 انقد زورم میاد بگن بچه فلانی شبیه مادرشوهرشه

اخه خودش خوشگل نیست از این بورای بی مزه ست همین اذیتم میکنه 

من چشم و ابرو مشکی ام دخترمم بور نیست ولی خیلی هم موهاش مشکی نیست یه کم حالت خندش شبیه ش میشه از اون روز فقط میگم خدا کنه شبیه خودم بشه😢

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیشد یکار کنن وقتی پست جدید ثبت میشه رنگ دکمه بروز رسانی تغییر کنه؟؟؟؟؟

چقدر بزنیم روش اخه 

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا دختر به خانواده پدری میکشه پسر به خانواده مادری من خیلی این موردو دیدم🙂

من هنو تو كف اينم ك چجوري اومدي تو تاپيك ما و من همون لحظه عكس خانوادگي گذاشتم😂🤤🤦‍♀️

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️

استارتر جواب منو ندادی

معنی امضاتو پرسیدم عزیزم

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی
منظورت از امضات چیه؟

اینکه به ادمایی که ذاتشون خرابه دوباره اعتماد نکنی و یه فرصت دیگه بهشون ندی مثل دوباره خوندن یه کتاب به امید اینکه شاید داستانش تغییر کنه ولی اون داستان از قبل نوشته شده و تغییر نمیکنه حتی با دوباره خوندنش

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه خودش خوشگل نیست از این بورای بی مزه ست همین اذیتم میکنه   من چشم و ابرو مشکی ام دخترم ...

عزیزم بچه ها اکثرا مشکی نیستن منو شوهرمم مشکی هستیم ولی بچم 7 ماهشه کلا کم مو و مشکی هم نیس

انشالله تا 6 7 سالگی شبیه خودت بشه

من هنو تو كف اينم ك چجوري اومدي تو تاپيك ما و من همون لحظه عكس خانوادگي گذاشتم😂🤤🤦‍♀️

😂😂😂😂نظر کرده ام خواهر

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم نوشتم

اره ممنونم عزیزم. درسته