2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشون تو نوزادی شبیه..

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 40 پست

دقیقا پسر اولم مثل سیبی که لا مادرشوهرم از وسط نصف کردن. مخصوصا وقتی روسری سرش میکردم. مادرشوهرمم خوشگله . کپ اون هنرپیشه هندیه فیلم مادر که نقش مادر رو بازی میکرد.

الان هرکی میبینه میگه کپ خودته.

این بخاطر اینه که چشمو ابروش مثل خودم درشت و مشکیه. با اینکه بقیه اجزای صورتش بیشتر شبیه شوهرمو خانواده شوهرمه اما چون چشم عضو مهمیه بیشتر به نظر میاد.

پسر دومم هم عین مادرشوهرم بود الان که داره بزرگتر میشه بیشتر شبیه باباش داره میشه.

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونید جالبش اینجاست هیچوقت اون قیافه مادرشوهرم از جلوی چشمام پاک نمیشه خیلی حرکتش زشت بود بخدا تا قبل این حرکتش برام مهم نبود ولی واقعا اراون اون روز ناراحتم

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهرمال من هنوزبه دنیانیومده هنوزکامل نشده بچه عکس سونو رومیبینن میگن خوشگلیش به مارفته مثلا دهنش یادماغش زشته به تورفته.واقعا چرااینقدرخنگن😩😩😩

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
آره پسر منم هم قیافش هم عادت ها و رفتار هاش همه به خانواده خودم رفته منو داداشم خیلی شبیه هم هستیم پ ...

همینطوره اصلا بچه خواهرشوهرمم که پسره کپیه شوهرمه😐یعنی مث داییش شده 

از اونور برادر زاده م که دختره کپ منه😐که میشم عمه ش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من دختر م کپی خودمو حتی تو اتاق عمل دنیا اومد دکتر بیهوشی و دکتر خودمم گفتن دیگه همه جز خانواده شو ...

عزیزم😂

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصولا دختر به خانواده پدری میکشه پسر به خانواده مادری من خیلی این موردو دیدم🙂

اره من الان پسرم کپ خودمه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اخه میدونید جالبش اینجاست هیچوقت اون قیافه مادرشوهرم از جلوی چشمام پاک نمیشه خیلی حرکتش زشت بود بخدا ...

منظورت از امضات چیه؟

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی