2777
2789
عنوان

کسایی که ناباروری دارن بیاین اینجا

9885 بازدید | 115 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?postId=74567571

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پلی کیستیکم چی رو پیشنهاد میکنی واسم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

سلام ترنم جان خوشحالم از آشناییت چن تا سوال ازت داشتم:

شما کدوم شهر سکونت داری ؟اگه قم هستید خیلی دوست دارم حضوری بببینمت.😍 برای درمان کیست اندومتریوما که هر دو تخمدان رو درگیر کرده درمانی دارید؟من ۶ ساله ازدواج کردم متاسفانه تقریبا ۵ ساله باهاش درگیرم.😣ممنون میشم پاسخمو بدی🌷

ترنم خانم من 8 ساله باردار نمیشم

مشکلم این بوده که یکی لوله هام چسبندگی داره . اونی هم که بازه تخمک آزاد نمیکنه ولی اون لوله بسته تخمک آزاد میکنه

دوبار ای یو ای و ای وی افم کردم ولی فایده نداشته

ماه بعدی هم نوبت انتقال جنین دارم

میشه کمکم کنید و بگید چی بخورم که جنین هام به رحم بچسبن؟؟

یعنی رحمم سرده؟

دوست عزیز اگه یه لطف درحق من بکنی خیییلی ازت ممنون میشم .میشه درخواست دوستی رو قبول کنی ؟ یه سوال دارم خصوصی 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
ترنم خانم من 8 ساله باردار نمیشم مشکلم این بوده که یکی لوله هام چسبندگی داره . اونی هم که بازه تخمک ...

موز زیاد بخور خرماسیاه دونه

پیاز خام

مغزیجات

سویق عدس

نزدیکی هم داشته باش

شوهرتم بده بخوره

شاید طبیعی باردار شدی