2777
2789
عنوان

کسایی که ناباروری دارن بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 9885 بازدید | 115 پست
بیاید تو تاپیک صفحه اول  رو کامل مطالعه کنید

سلام 

براي ذخيره تخمدان راه حلي هست؟

من ذخيره ام ٠/٠١هست 

اف اس اچم هم ١٥و ال اچم٢٥

خيلي نااميدم 

ميخواستم اي وي اف كنم اين ماه 

ماه قبل بيست روز پريودم عقب افتاد اون ازمايشو دادم ديدم اف اس اچم بالا رفته تا حالا سايقه تاخير پريود نداشتم 

دكتر گفت يائسه شدي با ذخيره كم و اف اس اچ بالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترنم جان سال 95 درماه دوم اقدام بارشدم ،رشدساک کوچکترازحدطبیعی بود وتا4هفته و4روزرشدنداشت ودر8هفته گفتن رشدنکرده ،وسقط توخونه داشتم، دوسال درحال اقدام بودم که باردارنشدم دوبارiuiکردم سال 97باردارشدم همه چی خوب بود قلبش تشکیل شد وازهفته6ب لکه بینی افتادم وشیاف واینا ولی در10هفتگی گفتن ضربان نداره ،وسقط وکورتاژ یعنی اسفندپارسال .ازمایشات فراوانی انجام دادم فهمیدم بدنم جنین رادفع میکنه،پیش دکترشرکت رفتم ویک وماه ونیم دارو اسپرین وپردنیزلون و...مصرف کردم کلی ازمایش اجازه اقدام ب بارداری داد،توهمون اولین اقدام یعنی تیرماه98امسال باردارشدم وازهمون اول هپارین ودوفاستون برام تجویزکردن وموب مو اجرامیکردم که ،اولین سونودر4هفته کردم گفتن ساک خیلی کوچیکه وجایش هم گوشه رحم است وبسیاربد است همه داروهاتوقطع کن تابیفته ودوباره سونوهفته بعدکردند گفتن هنوزکوچیکه و4میلی متره و بازم هفته اینده یعنی در6هفته و3روزبیا تااگرسقط نشده قرص برلت بنویسم تاسقط بشه خلاصه تارفتم گفت داره میفته وتوخونه زعفران دم کرده واویشن وپونه بخورتادفع بشه ،الان 5روز درحال خوردن همه این چیزام خونریزی شدیدی نسبتاپیداکردم ولی یه کم زیادمیشه یه کم هم کم میشه،به نظرتون من الان کامل سقط کردم یان هنوز؟جفت هنوز مونده؟

چی بخورم تاکامل دفع بشه؟

هنوزقزص هارانگرفتم گفتم خودرحمم دفع کنه

ب نظرتون چ کنم؟

خانوم ترنم توروخدا جوابم بده خودم پلی کیستیک و کم کاری تیروئید و چاقم شوهرم مورفولوژیش پایینه برای شوهرم چیکار کنم جایی ندیدم در موردش بگی میشه برام تجویز کنی واسه مورفولوژی پایین

من نخوردم گلم اشتباه گرفتی عزیزم ..ما هیچ کدوم مسکل نداریم ولی بچه دار نمیشیم

عه ببخشید پس . انشالله خدا بخواد و نی نی بیاد تو دامنت . من شوهرم واریکوسل داره و اسپرماش ضعیفه ، گفتن ivf ولی من میترسم ازش ، میخام طبیعی باردار بشم ☹