2777
2789
عنوان

کسایی که ناباروری دارن بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 9885 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ترنم خانم امیدوارم خوب باشین

من مشکل عدم ارگاسم دارم

فقط یک بار در هجده سالگی ارگاسم داشتم

اما بعدش نه طب مدرن نه طب سنتی هیچ کمکی نکرد

ازدواج هم کردم فرقی نکرد و جدا شدم

الان ۴۶ سالمه همه خواستگارامو رد کردم.....افسردگی شدید دارم و نمی دونم چجوری ادامه بدم

ببخشید وقتتون رو گرفتم اگه راهی دارید منت بذارید رو سرم و بفرمایید....ممنونم

بازم خوبی رو انتخاب کن

سلام عزیزم خوبین ممنون میشم جواب بدی این آزمایش اسپرم شوهرمه براش دوسین درست کردم خوبه جواب میده

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

سلام خوشگلم میشه راهنماییم کنی به خدا تو عذابم 

امروز دقیقا رحم کجاست ی دردی احساس میکردم که قشنگ داشتم می مردم 

این دردی که میگم میزنه به لگن و سمت راست 

حالت تهوع هم همراهش داشتم 

بزار دردش خیلی واضح بگم دیدی مدفوع داری ولی راحت تر نمیاد و سختت دقیقا اینطوری اومدم خونه مادرم رفتم زیر کرسی 

و اینکه پونه خوردم خیلی بهتر شدم ی دستشویی هم رفتم انگار راحت تر شدم ببخشید که اینقدر واضح گفتم شرمنده روت

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰

سلام ترنم جان،من براتون درخواست دوستی دادم،لطفا قبولش کنید میخوام شماره بدم که منو بیارید تو گروه واتس اپیتون،من سه ساله باردار نمیشم،حتی ای وی افم کردم منفی شد،ممنون میشم اگر درخواستم رو قبول کنید