2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفت قد یه دنیاااااااا............ 

یه رمانی انتگرال و لگاریتم و دیفرانسیل و جبر و گسسته و ترمودینامیک رو قوووورررت میدادم ب معنای واقعی 

اما الان فقط بلدم بهت دستور قورمه سبزی بدم و داروی اسهال و یوبس و کولیک و رفلاکس بچه 

از تفاوت های سزارین و طبیعی هم میتونم برات بگم 

از قیمت شیر خشک و پوشکم حرف برا گفتن دارم

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

ببین فقط انقدی میتونم بت بگم ک تا رمانی ک مخرج زیر رادیکاله هیچ کاریش نمیشه کرد 

چکیده ی سالها درس خوندنم بود این

بخدا همه زور مو زدم برات 😢

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
دلم گرفت قد یه دنیاااااااا............  یه رمانی انتگرال و لگاریتم و دیفرانسیل و جبر و گسسته و ...

عزیزم تنها نیستی.گاهی تو خونه ب شوهرم میگم که چقدر مخمونو پوک کردیم با این فرمولا .اخرشم تو خونه نشستیم.واقعا اگه خیاطی میرفتیم الان ی پیشرفتی کرده بودیم

عزیزم تنها نیستی.گاهی تو خونه ب شوهرم میگم که چقدر مخمونو پوک کردیم با این فرمولا .اخرشم تو خونه نشس ...

تو منی یا من توام

منم همیشه ب شوهرم میگم حیف اون همه فسفر سوزاندن و شب بیداریا کاش حداقل یه خیاط شده بودم