2777
2789

من ی نفر ک نمیخام بگم کی......زبان ھفت جد آباد قبل و بعد خودش و شوھرش لریہ......من قصد اھانت یا توھین ندارما  با تموم فک و فامیلاش لری حرف میزنہ با شوھرہ و قوم شوھرہ فارسی.....خب عزیزم اگ ب زبانت و اصالت و میخای حفظ کنی با خانودت لری میحرفی دیگ چرا با قوم شوھر فارسی میگی ینی چی؟  بی کلاسیہ؟  واقعا چیہ؟؟؟ یا کلا فارسی بحرف یا کلا لری .....اہ این ک دو زبانس اعصابما خورد میکنہ.....حالا شوھرہ با ھمہ لری میگہ ھمہ ھاااااااا

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی مسئله شخصی هست.

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

این که چندش نیست. بعضی یه خرده رودربایستی دارن دوست ندارن با همه به زبان محلی حرف بزنن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اسم لري اومد از پويان مختاري و رفتاراش چندشم ميشه

وای چ خراب شدہ آشغااااااال

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

ولی اینی که تعریف کردی اصلا چندش نبودا..

چندش یه جور دیگس!  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
شما اصفهانی هستی درسته؟؟؟؟؟

چطور