من ی نفر ک نمیخام بگم کی......زبان ھفت جد آباد قبل و بعد خودش و شوھرش لریہ......من قصد اھانت یا توھین ندارما با تموم فک و فامیلاش لری حرف میزنہ با شوھرہ و قوم شوھرہ فارسی.....خب عزیزم اگ ب زبانت و اصالت و میخای حفظ کنی با خانودت لری میحرفی دیگ چرا با قوم شوھر فارسی میگی ینی چی؟ بی کلاسیہ؟ واقعا چیہ؟؟؟ یا کلا فارسی بحرف یا کلا لری .....اہ این ک دو زبانس اعصابما خورد میکنہ.....حالا شوھرہ با ھمہ لری میگہ ھمہ ھاااااااا
★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧ دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟ ممنونم 😘😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این که چندش نیست. بعضی یه خرده رودربایستی دارن دوست ندارن با همه به زبان محلی حرف بزنن.
ن رو در بایستی نیست فامیل درجہ ۱ خودش گفت کلاس بذارم......
★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧ دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟ ممنونم 😘😘
بعضی نوار بهداشتی رو در دسشویی عمومی زورشون میاد داخل سطل بندازن.😷
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض