2777
2789
عنوان

چندش ترین رفتاری ک دیدین چی بود؟؟؟ از ھرکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم هر کس و دیدم دو زبان بلده متفاوت حرف میزنه عب نداره که 😮 فقط جاهایی که بلد نیستم طرف چی میگه میگم بزن کانال ما منم بفهمم چخبره 😣

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
این که چندش نیست. بعضی یه خرده رودربایستی دارن دوست ندارن با همه به زبان محلی حرف بزنن.

ن رو در بایستی نیست فامیل درجہ ۱  خودش گفت کلاس بذارم......

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

بعضی نوار بهداشتی رو در دسشویی عمومی زورشون میاد داخل سطل بندازن.😷

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اینکه تو. خیابون تف میکنن دلم میخاد بکشمشون

وای نشستی پا فوتبال داری با ولع تخمه و چیپس و زهرمار میخوری   یهو دوربین زوم میکنه رو یه بازیکن بعد بازیکنم یه تف اندازه آبشار نیاگارا پرت میکنه بیرون 😐 

غیافه من در اون لحظه   

غیافه بازیکنه   

غیافه چیپس و تخمه ها   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: