سحرناز۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 2256 عنوان بازم محتاج دعای شمام😔😔😔😔 281 بازدید | 27 پست مشکلی توزندگیم افتاده که تامیاد بهتربشه بدترمیشه فقط خدا میدونه حالمو اشوبم داغونم با مشاورم صحبت کردم گفت گزینه خوبی توزندگیت وجود نداره بین بدو بدتر یکی وانتخاب کن خدااااااا اینقدر جیغ زدم شاید خدا صدامو بشنوه اینقدر که با ارامش وگریه صداش کردم خبری نشد انگار نمیشنوه یا صبرخدا زیاده ومتاسفانه من صبور نیستم ازخدا میخام یابهم صبر بده ازاین ازمون موفق دربیام یا مرگ بده راحت شم فقط دلم برابچههام میسوزه ای خدا توروخدا بهم کمک کنید ارومم کنید میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏 1397/08/24 | 20:35 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا2216 عضویت: 1392/08/10 تعداد پست: 4186 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دعا کنید حاجت روا شم ، برای حاجت رواییم دوست داشتید صلوات بفرستید ، ممنونم🍀
سارا2216 عضویت: 1392/08/10 تعداد پست: 4186 برات آیه الکرسی می خونم دعا کنید حاجت روا شم ، برای حاجت رواییم دوست داشتید صلوات بفرستید ، ممنونم🍀
سحرناز۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 2256 سحر ناز جان توكلت به خدا باشه منم برات دعا ميكنم توکلم بخداس فقط کم اوردم میترسم ناشکری کنم بخدا خستم حاله دلم اشوبه میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
sjf عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 729 منم برات صلوات نذر ميكنم انشالله كه خدا مشكل همه رو رفع كنه مشكل شما رو هم برطرف كنه الهى آمين
nastaran9banoo عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 11078 برات سوره اس فلق و عصر میخونم انشالله خدا کمکت کنه قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی
سحرناز۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 2256 منم برات صلوات نذر ميكنم انشالله كه خدا مشكل همه رو رفع كنه مشكل شما رو هم برطرف كنه ا ... خداخیرت بده انشاالله هیچوقت مشکل توزندگیت نیفته میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
فرانک20 عضویت: 1395/04/19 تعداد پست: 29140 برات آیت الکرسی خوندم ان شالله مشکلت حل بشه لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
sjf عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 729 نه ناشكرى نكن همه تو سختى ها كم ميارن منم خيلى عذاب كشيدم اما هميشه مامانم ميگفت با خدا باش و پاد شاهى كن بى خدا باش و هرچه خواهى كن فقط و فقط اميدت و از دست نده يادت نره هيچ قدرتى بالاتر از قدرت خدا نيست 😉💋
سحرناز۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 2256 درست میشه سحرناز. خدا بزرگه همش صبوری میکنم بازبدتر میشه که اخه کی چقدرصبوری چقدرسکوت بغض دارم همش بیچاره بچههام میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
جیمبوووو عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 822 چه مشکلی داری؟البته اگه ناراحت نمیشی.. نمیخام دخالت کنم.. انشالله هرچه زودتر ب اسایشو ارامش برسی
سحرناز۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 2256 نه ناشكرى نكن همه تو سختى ها كم ميارن منم خيلى عذاب كشيدم اما هميشه مامانم ميگفت با خد ... راستشو بخوای احساس میکنم هیچکس وهیچ چیز حریف شوهرم نمیشه میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
سحرناز۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 2256 چه مشکلی داری؟البته اگه ناراحت نمیشی.. نمیخام دخالت کنم.. انشالله هرچه زودتر ب اسایشو ارامش ب ... خیانت😔😔😔😭😭😭😭😭 میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏