2777
2789

پسرم نه سالشه میخوام بفرستیمش کلاس زبان دیگه هیشه ادامه بده آموزشگاههای زبان معمولی هفته ای 3جلسه

چندسال طول می‌کشه تا تافل بگیره 

نمی خوانم زیاد سخت بگیرم که زده بشه فقط کلاسارو بدون وقفه کامل بره

هوشش خوبه اگر تا الان نفرستاد چون می خواستم خوندن نوشتن فارسی رو کامل یاد بگیره بعد

حالا اگه بر ه همین آموزشگاههای زبان  میتونه یاد بگیره تقریبا چندسال بدون سخت گیری

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من از پنجم دبستان تا سوم دبیرستان پشت سر هم رفتم سوم دبیرستان ازمون تافل دادم و قبول شدم تو این ...

کلا چند ترمه شما همین آموزشگاههای معمولی رفتنی یا معلم خصوصی هم داشتید

تافل برای چی بگیره؟ قصد خاصی دارین از تافل؟ تافل برای پذیرش و اینا به درد میخوره. تاریخ انقصاشم دو ساله. اگر از الان شروع کنه بره کلاسای مکالمه و کلا آموزش زبان هر وقت سطحش رسید به پری تافل میتونه یه کلاس جداگانه بگیره برای تافل. چون تافل دانش عمومی زبان نیست بلکه تکنیک خاص خودشو داره. کلا همین که از الان میفرستی خوبه. باعث میشه پایه زبانش قوی بشه. آموزشگاه خوب بفرست غلط غولوط یادش ندن. 

سلام

من یه بار کلاس اول دبستان بودم رفتم کلاس زبان و زده شدم. چون تازه فارسی یاد گرفته بود انگلیسی هم بهش اضافه شد و برام سنگین بود.  بعد کلاس چهارم که تموم شد دوباره رفتم و دیگه ادامه دادم تا ۶.۵ سال بعد که تموم شد با یه فاصله کوتاه آیلتس گرفتم و الان هم ۱۰ ساله دارم انگلیسی درس میدم. 

دوتا مسئله به من کمک کرد اون سالها. اول اینکه مامانم در عین اینکه فشار نمیاورد بهم ولی اجازه هم نمیداد که حتی یه ترم کلاس نرم. همه رو باید میرفتم خیلی پیگیر بود. 

دوم اینکه کل اون مدت فقط یه موسسه رفتم. بعدا دیدم یکی از دلایل عدم موفقیت بعضیا اینه که مدام موسسه رو تغییر میدن. 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
تافل برای چی بگیره؟ قصد خاصی دارین از تافل؟ تافل برای پذیرش و اینا به درد میخوره. تاریخ انقصاشم دو س ...

نه فقط میخوام تا جوانی به زبان انگلیسی مسلط باشه که شاید به دردش بخوره

کلا چند ترمه شما همین آموزشگاههای معمولی رفتنی یا معلم خصوصی هم داشتید

ترمهاشو والا نمیدونم چندتا شد.

اره اموزشگاه میرفتم دوتا دیپلمم گرفتم.

ترمهای اخر که بودم همه هم کلاسیام لیسانس ب بالا بوون من بچه بودم😁

بفرستش اموزشگاه 

بنظرم به فكر تافل و آيلتس نباش

از هر موقع زبانو شروع كنه برده. بنظرم هميشه بچه ها با برنامه مادر و پدرا جلو نميرن كه دقيقا بتوني بگي در فرضا دو سال ديگه نمره عالي تو آيلتس مياره.

نه فقط میخوام تا جوانی به زبان انگلیسی مسلط باشه که شاید به دردش بخوره

از الان شروع کنه مسلط میشه. فیلم و کارتون مناسب سنش به زبان انگلیسی بگیر همزمان با کلاساش ببینه. با زیر نویس اول. بعد بدون زیر نویس. 

سلام من یه بار کلاس اول دبستان بودم رفتم کلاس زبان و زده شدم. چون تازه فارسی یاد گرفته بود انگلیسی ...

آره من دوست ندارم زیاد سخت بگیرم که زده بشه فقط دوست دارم بزرگ بشه انگلیسی رو بلد باشه نه مثل خودم تا به یه کلمه برمی خورم می رم سراغ دیکشنری

سلام من یه بار کلاس اول دبستان بودم رفتم کلاس زبان و زده شدم. چون تازه فارسی یاد گرفته بود انگلیسی ...

عزیزم دختر من شش سالشه.  میخام پایه زبانش و کامپیوترش قوی بشه.  به نظرت از چه سنی شروع کنه ؟؟؟ باتوجه به اینکه شما زبان تدریس میکنی پرسیدم. ممنونم از جوابت