2777
2789
عنوان

بچه ها کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 34 پست
اوه اوه.چه کینه ای.پس توام کلا نرو خونه مادرشوهرت خیلی زور داره

شوهرم خونه بابام نمیاد در حالی که بالاترین احترام میکردن توقع داره من هر روز برم خونه باباش تازه تا من حرف میزنم مادرشوهزم با دختراش مسخره میکنن

شوهرم خونه بابام نمیاد در حالی که بالاترین احترام میکردن توقع داره من هر روز برم خونه باباش تازه تا ...

پس عزیزم اگه اینطوریه اون براخودشو خونوادش ارزش قائل شده ولی شما نه

توام برا خودت و خانوادت ارزش قائل شو

وقتی حرف میزنی میخندن اصلا نباید بهشون محل بدی اگه میری خونشون سرتو به کارخودتو گوشی وبچت گرم کن اصلانم حرف نزن باهاشون.خودت عادت دادی یکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم خونم کم میان چون بچه کوچیک دارم ولی شما ببینی مادرشوهرت وسیلتو بی اجازه برداشته روت میشه بگی ...

اره سر بحث ک بشه ب شوخی میگم وای نمیدونم فلان چیزمو چیکار کردم  شاید جن برش داشته

بعدشم میرم خونش پیداش میکنم میگم ااا این خونخ من بوده اینجا چیکار میکنه

شوهرم فقط فکر خانوادشه.دیگه خسته شدم وقتی اون دوسال سر چیز الکی با پدرم قهر کزده و بسیااااااار فوش های بد وناموسی به پدرم داد اونم جلو خودش

میخواگ با خانوادش قطع رابطه کنم

شوهرم فقط فکر خانوادشه.دیگه خسته شدم وقتی اون دوسال سر چیز الکی با پدرم قهر کزده و بسیااااااار فوش ه ...

اره الان میتونی خوب بهونه ای هم هست

چیزی هم گفت بگو چندبار مسخره کردن صبوری کردم و .....الان میخام بشم عین خودت ....ببین چجوریه

بستگی داره ب طرف مثلا من بدم میاد هرکاری میکنم مادرشوهرم قیمت میپرسه  من نمی پرسم ولی یاد نمی ...

مادرشوهر منم اینجوریه از در میری تو میگه کجا بودید یا تغییری توت ببینه میگه ا مبارکه چند و کجا و ..

من اولا میپیچوندم ولی ریدم شوهرم بهش میگه

ب شوهرمم گفتم خوشم نمیاد میگی حالا فهمیدم من ک نیستم میگه

مادرش جندبار سوتی داد

مادرشوهر منم اینجوریه از در میری تو میگه کجا بودید یا تغییری توت ببینه میگه ا مبارکه چند و کجا و .. ...

من نمیگه شوهرم 

بخدا خواهرشوهرام فقط ب خودشون میرسن 

همشون لاک میزنن 

اتفاقا اون روز ژلیش زدم 

مادرشوهرم گفت وای تپ چرا لاک نمیزنی 

گفتم نگا زدم شما مال منو نمیبینی 

گفت ااا واقعا 

تو ک خیلی بلد نیستی خوب شده گفتم ارایشگاه زده 

گفت ااا چند 

گفتم 5 تومن 

چون میشینن بعد کنفرانس میگیرن

بستگی داره ب طرف مثلا من بدم میاد هرکاری میکنم مادرشوهرم قیمت میپرسه  من نمی پرسم ولی یاد نمی ...

دقيقأ مثل مادرشوهرمن هرچى بخريم اول از هرچى ميگه چند؟؟؟اخه بگوبه تو چه چند اول بگو مبارکه بگو کجا خريدى يا کى خريدى بعد بگو چندددددددد؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
دقیقا  چون سریغ ب دختراش بگه بدوون انجام بدن  بعدش اگه خوب باشه هیچی نمیگن بد باشه اینقد ...

نه مادرشوهر منم ميپرسه که بگه بله شماانقد براى خودتون خرج ميکنيد براى منم بخريد 

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه