2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بخاطر من با شوهرم سرسنگین شده

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 33 پست

به نظر من که مادر شوهرت دوست داره تو بهش خیلی توجه کنی خوب تو هم اون کاری که دوس داره انجام بده ولی نه اینکه زیاده روی کنی تعادل داشته باش در هر چیزی تا یه روز اگه بر حسب اتفاق کم حوصله بودی یا هر چیز دیگه نگه بی احترامی کردی.

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
با سیاست رفتار کردن یعنی چجوری  شوهرمم میگ رو رفتارات خیلی حساسن

عزیزم من مادر شوهرم خیلی حساس هست
این چیزایی که میگم چیزهایی هست که بعد از 13 سال بهش رسیدم
1_ توی جمع ها و مهمونی ها هوای مادر شوهرت رو داشته باش اینجوری هم اون خیلی خوشحال میشه هم اینکه بقیه تحسینت میکنن و بهت خورده نمیگیرن
ولی برعکس که باشه مادر شوهرت ناراحت میشه بقیه که شاید شما بخاطر اونا کنار مادر شوهرت نبودی بعد بگن انگار بینشون چیزی شده
این مسئله وقتی خانواده خودت هستند خیلی مهم تر هست چون مادرشوهرت اونجا تو رو از اونا میبینه ولی وقتی ببینه تو 6 دنگ حواست بهش هست خیلی ذوق میکنه
اگر مادر خودت هم جز آدمهای حساس هست وقتی دوتاشون با هم هستند به هر دوشون احترام بزار به مادر شوهر بیشتر خدمات بده مثلا بهش تعارف کن چیزی خواست براش آماده کن خلاصه گوش به زنگش باش
با مامانت صمیمی برخورد کن با احترام ازش کمک بخواه اینجوری دل هر دوشون رو بدست میاری
2_ جلو خانواده همسرت احترام شوهرت رو خیلی داشته باش اگر با هم شوخی دارین اونجا صمیمی و محترمانه با هم برخورد کنید حتی اگر 20 سال از زندگیتون میگذره بالاخره همسر شما پسر اوناست و یه مادر از همه مهمتر بچش هست دلگیر میشه اگر کسی از گل کمتر به بچش بگه
از همسرت بخواه اونم جلو خانواده شما احترام شما رو خیلی داشته باشه اینجوری برا خودتون احترام خریدین
3_ با مادر شوهرت و کلا خانواده همسر خیلی صمیمی نشو موقعیت پیش اومد بخند ولی پیامک بازی ماچ و بوسه رو نداشته باش در عین اینکه با محبت رفتار میکنی کلاس هم بزار
یه جوری رفتار کن که در حالی که دوست دارن باهات رودربایستی داشته باشن

4_یه کارایی نزار تبدیل به وظیفه بشه مثلا میری خونشون یه با توی پخت غذا کمک کن یه بار توی ظرف شستن یه بار توی نظافت کمک کن ولی کاملا در خدمتشون نباش ممکنه اوایل اگر حالا یه بار موقع ظرف شستن بری بشینی ازت ناراحت بشن ولی از قبل آماده باش که ممکنه ناراحت بشن بخاطر همین تو ناراحت نشو از ناراحتیشون زمان میبره که بشناسنت
5_اگر دلخوری پیش اومد که حتما پیش میاد مثل همین الان موقعی که ناراحتی حرف نزن بزار به اعصابت مسلط بشی با همسرت هماهنگ شو اونم نه اینکه همسرت فکر کنه میخوای بد خانواده اش رو بگی یا باهاشون بجنگی بگو عزیزم یه همچین کدورتی پیش اومده و من خیلی دلم گرفته چون همیشه با هم خوب بودیم الان ناراحتم کمکم کن حلش کنیم موقع حل اختلاف هم خودت رو کوچیک نکن بزرگمنشانه و متواضعانه قدم پیش بزار به قول معروف یکی به نعل بزن یکی به میخ
6_ اگر جاری داری یا بعدا جاری دار میشی باهاش رقابت نداشته باش مثلا هر کاری اون کرد تو هم بکنی که تو دلشون جا شی مادر شوهرا تیز هستند بفهمن دارین با هم رقابت میکنین آتیش رقابتتون رو تند میکنن تا خودشون بهره ببرن اگر گفت فلانی فلان کارو کرد یا عروس فلانی اینکار رو میکنه بگو آفرین
فعلا هینا به ذهنم رسید

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مادر شوهرم خیلی حساس هست این چیزایی که میگم چیزهایی هست که بعد از 13 سال بهش رسیدم 1_ توی ج ...

سلام امشب خونه مادربزرگش اینا دعوت بودیم مادرشوهرم رفت تو اشپزخونه ک تو حیاطه شوهرمو مادربزرگش اومدن گفتن بیا سرده گفتم پس مامانم چی میخوام پیش مامانم باشم کاریم نکردما نذاش ظرف بشورم پدرشوهرمم اومد مادرشوهرم گف بخواطر من وایساده 

بعد خوب شده دیگ سرسنگین نیس باهامون

دارم سعی میکنم با سیاست رفتار کنم

سلام امشب خونه مادربزرگش اینا دعوت بودیم مادرشوهرم رفت تو اشپزخونه ک تو حیاطه شوهرمو مادربزرگش اومدن ...

خوشبخت باشی عزیزم 

سیاست زن اسلحه ش هست به قول شما کاری هم نداره فقط سکم فکر میخواد و صبوری

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖