2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بخاطر من با شوهرم سرسنگین شده

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 33 پست
فداتشم خب خودت متوجه شدی رو چی حساسن از این به بعد حواست باشه مسئله ی حادی نیس  تو انتخاب همسر ...

مادرشوهرم اومد جلسه اول پسندید جلسه دوم پسرگلش رو اورد اونم پسندید دیگ همه کارهارو ب پسرش سپرد 

اون جلسات خواستگاری اصلا مثل این خانوما ک ریز میشن رو دختره و هی نگاش میکنن سوال پیچش میکنن نبود اماااا الااان خیلی نگا میکنه ب لباسی ک میپوشم رفتارممم خیلی تیزع خونشون با پیامک اگ بخوام حرفی بزنم ک نشنون ب شوهرم میگم چون میدونم ی اشاره کنم تا تهشو فهمیدع

یادم رفت اینو بگم ک نشسته بودیم شب انگار ی سناریو چیده باشن با دخترش ک ۱۲سالشه 

گف شما از چ شخصیتی خوشت میاد من همکلاسیم یروز عصبیه یروز خوبه بعد مادرش گف با اینجور ادما دوس نباش خیلی بده تعادل ندارن 

اون چند روز ک خونشون بودم سر هر بحثی میگف کسایی ک تعادل ندارن چقد بدن حرفش بمن بود داش غیر مستقیم میگف .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونشون ۳ طبقه کوچیکه 

منو میبره شوهرم خونشون تعطیلی باشه ۲ ۳ روز اونجام ماهم شب میریم طبقه دوم

امشب هم میخواد منو ببره مادرش گفته از شام بیایدهنوز هم ازش میپرسم بعد ۲۰ روز میگ دیگ خوب شده کم کم بادش خوابیده 

شوهرتون چند سالشه؟

یچیزی بهتون بگم همیشه به یادداشته باشین

احترام خانواده شوهرتونو خیلی داشته باش اما هیچوقت باهشون صمیمی نشو حرف های خیلی ساده بزن بیشتر بزار اونا حرف بزنن

هیچوقت هم جلو خانواده شوهرت با همسرت دعوا یا بحث نکن چون اینطوری راه دخالت رو باز میکنی

شوهرتون چند سالشه؟ یچیزی بهتون بگم همیشه به یادداشته باشین احترام خانواده شوهرتونو خیلی داشت ...

۲۶ سالشه خیلی فهمیده هست

اصلا ما جلوشون زیاد حرفم نمیزنیم چ برسه ب دعوا !!! 

وقتی میاد از سرکار جلوش پا میشم

خداروشکر مشکل دخالت ندارم اصن کار ب چیزی ندارن سوالن نمیکنن

۲۶ سالشه خیلی فهمیده هست اصلا ما جلوشون زیاد حرفم نمیزنیم چ برسه ب دعوا !!!  وقتی میاد از سرک ...

خب فکر میکنم تازه عقد کرده باشین نه؟

به هرحال من توصیه ای بهتون کردم که خیلی ها ازش ضربه خوردن صمیمیت زیاد

عزیزم نه میخواد خیلی بهش بچسبی و قربون صدقه اش بری نه اینکه بی محلی کنی، هر چقدرم که شما بگی من حواسم نبود ولی مادرشوهر دوست داره عروس اش تو دیگران به اون توجه کنه،متعادل باش

مادرشوهرم اومد جلسه اول پسندید جلسه دوم پسرگلش رو اورد اونم پسندید دیگ همه کارهارو ب پسرش سپرد  ...

فک کردم انتخاب خود همسرت بودی که حساسیتش روت زیاده 

گلم عادیه سخت نگیر فقط با سیاست باهاشون رفتار کن 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

عزیزم  مادر شوهرا خیلی توی جمع  حساس هستن

هیچوقت توی جمع کم محلی نکن بیشتر بهش بچسب😆

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

گلم حق داشته ناراحت بشه شمام جوونی و این رفتارا طبیعیه کم کم همو بهتر میشناسین و حساسیتا کم میشه

نه خیلیییییی قربون صدقه برو و بادشون کن که دیگه روزی دستتم بهشون نرسه نه سرد برخورد کن

الان عقدی زیاد چشم تو چشمی بعدها میخوای هفته ای یک بار بری چند ساعت همه چی تعدیل میشه

اینطورم که من متوجه شدم خانوم خوبیه

نظرم اینه با خانوادش با احترام باش خیلی صمیمی نشو سردم نباش و جلوشون با همسرت عالی باش و مدام قربون صدقه برو

از من به تو نصیحت هیچ زمانی هیچ زمانی نزار از اختلافتون خبردار بشن من 10 ساله عروسشونم تا الان یک بار متوجه اختلافمون نشدن اگرم بحثی پیش بیاد اونجا باشیم یا خونمون باشن انقدر با هم خوبیم که نمیفهمن به همسرمم همون اول گفتم گناه دارن غصه ما و زندگیمونو بخورن خودشون به اندازه کافی دارن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design