2777
2789
عنوان

دلم گرفته

301 بازدید | 23 پست

بسته چقدر ناراحتی تو هر تایپیکی میری همه از خیانت حرف میزنند

یکم شاد باشید خسته نشدید آنقدر غصه خوردین

آدم یک دفعه بدنیا میاد و زندگی می‌کنهپس سعی کنید از این یک دفعه نهایت استفاده رو ببرید

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حقیقتو گفتی عزیزدلم

ولی خیانت ها بد جوووور دل خانوما رو میسوزونه 

خانومی ک صب تاشب میپزه میشوره میسابه بچه نگه میداره خودشو ارایش میکنه

خودشو به بهترین نحو برای شوهرش اماده میکنه....اما دریغ ازین که شوهرش داره بهش خیانت میکنه بی دلیل...

خیلی سخته عزیزم

من یه انگشتر خریدم روش حک شده((میگذرد))

این فقط بمن امید میده تا از پس ادمای لعنتی بربیام....

🦄you're the most expensive  thing that I have 

منم دلم گرفته بود ولی خواستم که شاد باشم 

بسته هر چقدر سر چیزای بی خودی حرص خوردم

برید دنبال کارای که خوشخالتون میکنه

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

واقعا قشنگه متنت مثل گذشته من

وقتی۱۳سالم بود مادرم توی تصادف فوت کردوپدرم قطع نخاع شد و ۲سال تموم تو بیمارستان عمل پشت عمل و منوخواهر۸سالم و بردار۱۴سالم توی خونه همش تنهابودیم

ازهمون سن شدم مامان خونه کارای خونه اشپزی رسیدن به درس خودم و رسیدگی به خواهرکوچیکم و برادرم

از۳۰کیلو سبزی قورمه گرفته پاک کردن و خردکردن و سرخ کردن تابگیرین قندخوردکردن و لحاف دوختن و هزارتاکاردیگه این اتفاق واسه۱۹سال پیشه.

خودم شاگردنمونه هرسال میشدم.پرستاری بابا و هرروز گریه و غصه واسه نداشتن مامانم.

خیلی روزگارسختی بودواسمون 

الان وقتی به مشکلی برمیخورم میگم ایناچیزی نیستن که من اون روزارو طی کردم پس میتونم.

اره حقیقتو گفتی عزیزدلم ولی خیانت ها بد جوووور دل خانوما رو میسوزونه  خانومی ک صب تاشب میپزه ...

خیانت زن و نابود می‌کنه درست

ولی شمام بشو شبیه همونی که خیانت می‌کنه نمی‌گم خیانت کن به خودت برس به بچه‌ات برس

کی گفته زن هر روز باید غذا درست کنه

زن هر روز باید بشوره و بسابه

یه دو روز تو هفته با بچه‌ات برو پارک

با دوستات دور همی بزار 

بگو بخند

شوهرتو از زندگیت بیرون کن 

چرا ما زنا فکر میکنیم وقتی شوهرمون بهمون خیانت کرد

باید ساکت بشینیم یا بریم خونه مادر و پدرم نه وایستید

بهش نشون بدید که ظعیف نیستید که اون اصلا وجود ندارند شما بدون اونم میتونید زندگی کنید

بهش توجه نکنید خودش بعد از یه مدت می‌فهمه میاد سمتتون،

واقعا قشنگه متنت مثل گذشته من وقتی۱۳سالم بود مادرم توی تصادف فوت کردوپدرم قطع نخاع شد و ۲سال تموم ت ...

ما می تونیم فقط خوذمونم باید بخوایم

استارتر عزیز کتاب راز شاد زیستن بخون اگر بد بود هرچی میخوای ب من بگو 

یه چند صفحه اشو قبلا خوندم عزیزم 

کتاب عالیه

خیانت زن و نابود می‌کنه درست ولی شمام بشو شبیه همونی که خیانت می‌کنه نمی‌گم خیانت کن به خودت برس به ...

اینی که میگی درسته ولی کسی که زخمیه خیانته واسش عمل کردن این موضوعی که میگین سخته

ولی واقعا مگه چندبار زندگی میکنیم.

گوربابای خیانتکار گوربابای غصه خوردن و دپرس شدن گوربابای هرچی منفی بافیه گوربابای این گرونیای بی سروته

گوربابای دوست داشتنای الکی کارایی که چیزاییکه لبخند واستون میاره انجام بدین