2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 23 پست
ما می تونیم فقط خوذمونم باید بخوایم

همینطوره واقعا

هرکی جای پدرمن بود تاحالا خودکشی کرده بود مردی که چندتاشاگرد داشت و همه سرش قسم میخوردن یدفعه زمین گیر بشه و درگیر زخمای بستر و عفونتهای پشت سرهم

ولی بابام خواست که ادامه بده بخاطرما بچه هاش

مام دست به دست هم دادیم زندگی ویرون شده رو دوباره ساختیم‌.خدارو شکرمیکنم که حامی و دلگرمی ما بوده.

الان بابای من با ویلچر داره کارشو ادامه میده و خرج زندگی خودشو میده هیچ به خیلیام کمک مالی میکنه

اینی که میگی درسته ولی کسی که زخمیه خیانته واسش عمل کردن این موضوعی که میگین سخته ولی واقعا مگه چند ...

ما زنا بعضی اوقات آنقدر خودمون کوچیک میکنیم برای چی برای یه دوست دارم

نمی‌خوام بگه دوست دارم 

ما خودمونم میتونیم روی پای خودمون وایستیم

که گفته همه باید یه تیکه گاه به اسم همسر یا شوهر داشته باشند

فقط کافیه بگی من می توانم همین بسته تا یه تنلگری برای خودت باشه

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوره واقعا هرکی جای پدرمن بود تاحالا خودکشی کرده بود مردی که چندتاشاگرد داشت و همه سرش قسم میخو ...

اورین به پدرتت

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

شاید الان بعضی افراد سایت بگن این خانم که طمع خیانت و نکشیدده که این شکلی میگه از درست من طمع خیانت و نکشیدم درسته 

ولی زندگی ما زنا با خیانت مردامون تموم نمیشه 

تازه شروع میشه

باید بهش بفهمونید که اگه شما کنارش نبودید هیچی نداشت یه بدبخت بود باید روی پای خودتون بایستید که ببینه بدون اونم میتونید زندگی کنید

خیانت زن و نابود می‌کنه درست ولی شمام بشو شبیه همونی که خیانت می‌کنه نمی‌گم خیانت کن به خودت برس به ...

میفهمم چی میگی عزیزم 

من خودمم این حرفارو به بعضی کاربرا میزنم...

مشکل من اینه شوهرم با اینکه بهم اعتماد داره اما حق ندارم تنهایی جایی برم 

هزاربارم باهاش دراین باره حرف زدم اما بی فایده بوده میگه تو جوونی تنها نرو!!!!

منم مجبورم یا با داداشم برم یا هم منتظر بشم جمعه بشه تا با خودش برم..

اگرم زیاد باهاش دراین باره بحرفم مشکوک میشه...

🦄you're the most expensive  thing that I have 
میفهمم چی میگی عزیزم  من خودمم این حرفارو به بعضی کاربرا میزنم... مشکل من اینه شوهرم با اینکه ...

عزیزم زمونه خیلی بد شده

تا الان تو محله ما چهارتا زن و دزدیدن

فعلا تا اینجا جنازه دوتاش پیدا شدن 

اونم سگا تیکه پارش کردن

بخاطر خود شما میگه

عزیزم زمونه خیلی بد شده تا الان تو محله ما چهارتا زن و دزدیدن فعلا تا اینجا جنازه دوتاش پیدا شدن&n ...

خب مثلا سر کوچمون نمیتونم برم از سوپری خرید کنم مثلا....

🦄you're the most expensive  thing that I have 
خب مثلا سر کوچمون نمیتونم برم از سوپری خرید کنم مثلا....

وا این دیگه خیلی بده