2777
2789

سلام دوستان، بنده ماه دوم هستم و به خانواده ها هنوز خبر بارداری ندادیم، خانواده شوهرم هر سال چند کیلو گل زعفران میخرند و خودشون باز میکنن، یعنی زعفران رو از وسط گل بیرون میارن،  مقداری گل زعفران هم امسال اوردن و یه مقداری میخان به ما بدن طبق روال معمول، نگرانم دست زدن و باز کردن شون برای جنینم مشکلی ایجاد کنه، نظر عزیزان چیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خانوم یعنی چی میخوای دستش بزنی نمیخوای خام گیاه خواری کنی که گلم نزنیین اینجور حرفارو ادم خنده ...

نمیدونم تا حالا دیدید چطوره یا نه، تموم دستای ادم زعفرونی میشه و بوی شدید داره

وای خانوم یعنی چی میخوای دستش بزنی نمیخوای خام گیاه خواری کنی که گلم نزنیین اینجور حرفارو ادم خنده ...

خوشحال میشم موجبات شادی دوستان فراهم بشه، من واقعا نگران بودم که سوال پرسیدم نظر دوستان رو بدونم،، با توجه به بی تجربگی ایم، تشکرر از همه نظرات

خوشحال میشم موجبات شادی دوستان فراهم بشه، من واقعا نگران بودم که سوال پرسیدم نظر دوستان رو بدونم،، ب ...

ناراحتی نداره عزیزم،دستکش بذار دستت

منم منظوری نداشتم

الهی بسلامتی بارداریتو بگذرونی وسلامتی زایمان کنی

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )
خوشحال میشم موجبات شادی دوستان فراهم بشه، من واقعا نگران بودم که سوال پرسیدم نظر دوستان رو بدونم،، ب ...

عزیزم همون گلش هم بنظر من ضرر داره اخه یه بوی شدید داره و وقتی باز میکنی حس میکنی گرده هاش وارد حلق و بینی ات میشن من مجبور شدم یه کیلویی پاک کنم و ماسک زدم

محتاجم به دعا