2777
2789
عنوان

كسي ريداكت كرده؟؟؟؟لطفا كمكم كنيد😰😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 31 پست
نميدونم والا اخه فقط سمت چپمه سمت راستم اوكيه و خييييلي دردش بده خيييييييلي 

برا منم سمت راستم بیشتر درد داره .سمت چپم راحته تو سونو هم جنین سمت راستم خیلی فعال بود چپیه آروم بود 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم سمت راستم بیشتر درد داره .سمت چپم راحته تو سونو هم جنین سمت راستم خیلی فعال بود چپیه آروم بو ...

اخي كيسه هاشون جداست؟مال منم فكر كنم دخترم ارومه پسرم شيطون كه انقدر ديوونم ميكنه

اخي كيسه هاشون جداست؟مال منم فكر كنم دخترم ارومه پسرم شيطون كه انقدر ديوونم ميكنه

بله دو تا کیسه جدا هستن .البته برا من جنسیتشون معلوم نیست .راستی شما هفته چندین ؟

٢٢ولي خيلي سختم بود تااينجا خييييلي خداكنه براي تو راحت تر باشه 

به سلامتی انشالله .پس مطمعن باش دردهات مال همین بزرگیه رحم و فشار به اطرافه اگه تازه ریداکت کردی به  مرور بهتر هم میشی .من که قشنگ چند روزیه دردهارو واضح حس میکنم .انشالله دوتامون تا آخرش به سلامتی بریم و نینی هامونو سالم بغل بگیریم و هر کی نینی داره خدا سالم و صالح بهش ببخشه 

من دو ماه کامل انواع ویارهارو تجربه کردم الان تهوعم رفع شده سوزش سر دل زیاد دارم و همش هم گشنمه 😩

گرسنگيت يكم بعد رفع ميشه مال من رفع شده بود تازگيا داره شروع ميشه اون بخاطر تشكيل جفتته كه داره تشكيل ميشه 

به سلامتی انشالله .پس مطمعن باش دردهات مال همین بزرگیه رحم و فشار به اطرافه اگه تازه ریداکت کردی به ...

اره ايشالااااااا هركسي ارزوشو داره هم بهش برسه ايشالاااااا

گرسنگيت يكم بعد رفع ميشه مال من رفع شده بود تازگيا داره شروع ميشه اون بخاطر تشكيل جفتته كه داره تشكي ...

میخورم اذیت میشم نمیخورم بازم اذیت میشم .در کل خیلی دوران سخت و پر استرسیه ولی هزار بار خدارو شکر که  من لایق تجربه کردن این حس شیرین دونست .انشالله قسمت همه منتظرها .

اره ايشالااااااا هركسي ارزوشو داره هم بهش برسه ايشالاااااا

سلام عزيزم ممكنه بگي ريداكت چطوريه؟ منم ٤ قلو دارم بايد دو تا رو ريداكت كنم 

درد داره آمپولش؟ يه توضيحي ميدين چه جوري بودچقد طول كشيد ؟من خيلي نگرانم

خدارو شكر صدهزار بار