2777
2789

نکات و تجربیاتی در خصوص هاله ای بودن بیبی چک(تجارب واقعی) بیبی چک قطره چکونی مدنظر است.بیبی چک کاغذی رو اگر مردها هم در لیوان ادرار کنند مثبت کاذب میشود.

۱. خط سفید منفی است.

۲. خط صورتی بسیار کمرنگ یا حتی هاله کمرنگ مثبت است. حتی اگر ۱۰ دقیقه بعد ظاهر شود.

۳. اولین بیبی چکی که جواب مثبت داد مدیکور بود. بیبیچک روژان ۲ روز بعد هاله داشت. بیبی چک روژان ۱۰ دقیقه طول کشید چیزی نشان نداد. نکته مهم این بود که من پلاستیک شیشه مانند محدب روی قسمت جواب را با ناخن کندم. و در آن زیر دیدم که هاله مشخص شده.

۴. بعد از خشک شدن بیبی چک هاله تبدیل به خط صورتی بسیار کمرنگ میشود.

ضمنا اگر شک دارید تصویر بیبی چک را در تاپیک قرار دهید بچه ها ۹۹.۹۹درصد به صورت درست تحلیل میکنند

دقت کنید زیاد بیبی چک نخرید

کیت تخمک گذاری هم آرامش آدمو میگیره

یک روز در میان بعد اتمام پریود نزدیکی داشته باشین.

۷روز بعد اقدام یک دونه بیبی چک صبح ناشتا بگذارید ۱۰ روز بعدم یک دونه. اگه هاله بود و داشت پررنگ میشد قبل پریودم میتونین برین آزمایش خون بدین. پزشک درمانگاه بدین براتون بنویسه(از نظر هزینه) یه آزمایش ساده س. بپرسین کی اماده نیشه قبل آزمایش دادن. بعضی جاها دیر جواب میدن.

کسانیکه این نکات به دردشون خورد برا سلامتی بچه تو شیکمم یه صلوات بفرستن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۷ روز بعد اقدام یکم زود نیس؟نشنیدم کسی به این سرعت از بی بی چک نتیجه گرفته باشه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی