2777
2789
عنوان

کسی در مورد قطره رفلاکس نوزاد دو ماهه میدونه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200851 بازدید | 143 پست

عزیزم هر موقع شیرش رو دادی می خوای باد گلوش رو بگیری خیلی  دولاش نکن آروم نشسته کمی دولا کن بزن رو پشتش بعد بادگلو هم سریع نخوابونش یه ربع بیست دقیقه بغلت نگه دار

منم دخترم شیر میدادم می خوابید ده دقیقه بعد بخاطر اینکه توی خواب شیر می اومد دوباره توی دهنش بیدار میشد

عزیزم بچه ام اصلا استفراغ نمیکنه، فقط بعد شیر خوردن با اینکه آروغش رو میگیرم هی یه چیزی میاد توو دهن ...

رفلاکسش پنهانه..خودت پرهیزغذایی داشته باش وحتما لبنیات وچیزای الرژی زاروحذف کن شیبداربزارش اروغشو بگیر..قطره روتفلور‌یا پدی لاکت خوبه براش تا ۳ماهگی دارو نمیدن..ازشیرخشک انتی رفلاکس هم‌میشه برای درمانش اسنفاده کرد..اگه شیرت ابکیه اولشو بدوش بریز بعدبهش بده

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم دخترمن الان۹ماهشه بخاطر رفلاکس استپ وزنی گرفته..امپرازول بهش نساخت الان شربت آلومینیم وشر ...

این داروهارو از چن ماهگی و چقدر دادین ؟دختر من اس امپرازول می خوره اماوانگار تاثیر نداره روزی یه بار استفراغ داره صب ها کامل انگار بینی گرفته  اس و تنفس صدار داره و انگار خلط داره 

این داروهارو از چن ماهگی و چقدر دادین ؟دختر من اس امپرازول می خوره اماوانگار تاثیر نداره روزی یه بار ...

من از ۹ماهگی دارم میدم چون دخترمنم چندماه امپرازول خوردهیچ تاثیری نداشت..حتما یا دکترشو عوض کن یابه دکترش بگو دارو تاثیری نداره براش

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
من از ۹ماهگی دارم میدم چون دخترمنم چندماه امپرازول خوردهیچ تاثیری نداشت..حتما یا دکترشو عوض کن یابه ...

مرسی عزیزم اره باید بگم عوض  کنه چون واقعا شبا بد نفس میکشه 

بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار خون

رفلاکسش پنهانه..خودت پرهیزغذایی داشته باش وحتما لبنیات وچیزای الرژی زاروحذف کن شیبداربزارش اروغشو بگ ...

سلام عزیزم.تروخدا بیا جواب بده.  من دخترم رفلاکس پنهان شدید داره از دوماهگی شروع شد و ترک شیشه کرد.  اصلا بیداری شیر نمیخوره. چندماه امپرازول دادم اما بیشتر ترش میکرد و بدتر شد. یه دکتر دیگه بردم بهش نکسیوم و باکلفن داد. 

الان ترش نمیکنه ولی هنوز شیر نمیخوره به شدت ضعیفه. وزنش هنوز تو دوماهگی مونده. فکر کن بچه ۸ ماهشه ۵۵۰۰ وزنشه.  همون وزنی که تا دوماهگی گرفته بود. دیگه هیچی اضافه نکرده.به شدت بد غداس.  و کم خواب. منم فقط زمانی که بخابه شیرش میدم که بیشتر از ۶۰ سی سی نمیخوره. تروخدا بهم بگو چکار کنم بس دکتر بردم خسته شدم. اصلا حوصله خودشم ندارم خیلی بده شیر نخوره. باورت نمیشه در ۲۴ ساعت شاید دوبار شیر بخوره هر بار ۶۰ سی سی. هر روزم گریس چرا اخه من. چرا خوب نمیشه.  بخدا میخام خودمو بکوشم. خیلی  بده خیلیی. هرچی شیشه میزارم دهنش نمگیره. با سرنگ میریزم دهنش قورت نمیده. خستم خیلییی 

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!