عزیزم اگر رفلاکسش خیلی شدیده و شیر رو با جهش خیلی زیاد و دفعات خیلی زیاد میده بیرون ببر متخصص. داروی خارجی هم بگیر براش. انشالله به مرور بعد پنج ماهگی کم کم خوب میشه بدون دارو هم.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
عزیزم اگر رفلاکسش خیلی شدیده و شیر رو با جهش خیلی زیاد و دفعات خیلی زیاد میده بیرون ببر متخصص. ...
عزیزم بچه ام اصلا استفراغ نمیکنه، فقط بعد شیر خوردن با اینکه آروغش رو میگیرم هی یه چیزی میاد توو دهنش و قورت میده، تووی خواب هم همینجوریه وقتی خوابش برد بعد ده دقیقه از خواب بیدار میشه و داره یه چیزی قورت میده
رفلاکس پنهان داره که بدتره به نظرمن ،دخترمنم دقیقا همینطوری بود به خداتا الان که 15ماهشه واقعا اذیت ...
ممنونم عزیزم، رفتم پیش بهترین دکتر یزد قطره پدی لاکت و دایمتین داده، دایمتین گفت روزی سه بار ۵ قطره بده تا خوب بشه، اخه هر دو ساعت ده دقیقه شیرش بدم که سیر نمیشه اخه شیرم خیلی زیاد نیست که با ده دقیقه خوردن سیر بشه، حدود نیم ساعت مک میزنه، البته بینش سینه رو در میاره و دوباره میخوره، رژیم هم چشم رعایت میکنم، ممنونم ازت
رفلاکس پنهان داره که بدتره به نظرمن ،دخترمنم دقیقا همینطوری بود به خداتا الان که 15ماهشه واقعا اذیت ...
چجوری مواظب باشم ریه و مری درگیر نشه؟؟؟ اخه زمان های قدیم هم این مشکلات واسه بچه ها بوده اما درمانشون نمیکردن و شدیم ماها که هیچ مشکلی نداریم، من میگم دارو ندیم بهتره، خودش خوب میشه
آخه میگن بچه ای که رفلاکس داره بعد سه ماهگی دیگه شیر مادر رو نمیگیره یا سخت میگیره درسته؟؟؟
نه پسر من رفلاکسش شدید بود. شیر رو همون طور که گفتم می آورد بالا. هم شیر خودم را میدادم هم شیر خشک . بعد شش ماهگی دیگه شیر خشک نخورد. و بعد پنج ماهگی شد کم کم خوب شد رفلاکسش خدا را شکر
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"