2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته😐

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
😂😂😂😂چه حرفه ای مچگیری میکنی😂😂😂😂 بابااااااااا من کوتاه بیا نیستم 

پس چی فکر کردی. قبلنا اسم من خانم مارپل بود. اون فیلم رو هم بر اساس زندگی من ساخته بودن، جدیدا اسمم بر باد رفته شده😆

استاتر فک کنم مثل امضاتی آرررره؟؟؟😁😁😁😁😁😁

نه من اصلا دختر مغروری نیستم ولی خب واقعا نمیدونم چه رفتاری داشته باشم  ای ام گیج

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡
پس چی فکر کردی. قبلنا اسم من خانم مارپل بود. اون فیلم رو هم بر اساس زندگی من ساخته بودن، جدیدا اسمم ...

من به چی فکر میکنم تو به چی😂

تو فکر اینم که تو لیوان شربتش قرص بیرون روی"اسهال" بریزم تا خود روز شنبه تو دستشویی باشه😂

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
عقد هستیم

عزیزم اگه ناراحت نمیشی خیلی مغروری و مقصر بودی منکه غریبه هستم از حرفایی که کفتی شوهرت گفته فهمیدم که میخواسته به بهانه مریضی پیشش باشی ویکم ناز کنه مگه همش ناز کردن مال زن هاس؟؟؟؟؟؟؟

تا خدا با من است زمانه با من است .

ببین استارتر  اعصابمو خوردکردیااا یکم سیاست نداری مردا به همین چیزا دلشون خوشه همه مرداهمینن تا یکم مریض میشن خودشونو لوس میکنن حالا چی میشد نازشو میکشیدی 😕 مطمئن باش ضرر نمیکنی یا چیزی ازت کم نمیشه با یکم توجه کردن 

خداجونم شکرت😍
نه من اصلا دختر مغروری نیستم ولی خب واقعا نمیدونم چه رفتاری داشته باشم  ای ام گیج

ای ام گیج 

بهش بگو وقت این لوس بازی امشب نیست عجیجم

فرداشبه

ی استیکر زبون درازی😝 هم بفرست فکر نکنه بچه ایی😂😂😂

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید