خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
نیازی نیس دماغشو باز کنم شوهری میگه اگه دماغشو باز کنی مغز و همه چیز ش تو پخت میاد بیرون اره؟
خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
همه رو با یه پیاز سالم بذار تو دیگ،وقتی پخت،پیازشو در بیار،با دنبه ،بکوب،زردچوبه هم بریز روش،بعد بکوب.دوباره بریزش تو قابلمه پیاز و دنبه کوبیده شده رو،نمک هم بزن.تمام.هیچ چیز اضافه تی نزن که خوشرنگ بشه،دارچین و فلفل و....بدرنگش میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول کله رو حسابی تمیز کن و حتی رو آتیش موهاشو بسوزون بعدش نخود که قبلا خیس کردی و پیاز و زردچوبه و نمک و دارچین کمیربریز ویک لیمو عمانی هم بزار ولی سالم سوراخش نکن که تلخ بشه بعدش زیر اجاقت رک زیاد کن جوش که آمد شعله رو کم کن بزار تا صبح بزه دیگه برای ناهار یا صبحانه آماده است فقط اگر دیدی آبش زیاده بزار نیم بیست دقیقه با شعله زیاد بجوشه .برای تمیز کردن کله از وسط نصفش کن و آب دماغش رو حسابی تمیز کن بعدش با بند دوباره کله رو بهم ببند البته مامانم این کارو میکنه من به همسری میسپارم وقتی کله رو میخره خود فروشنده که همیشه ازش میخریم تمیزش میکنه راستی گوش هاشو حسابی تمیز کن
کرم و دماغاش میریزه بیرون ولی باید با زور بزنی بده شوهرت این کارو بکنه هم سخته هم چندش😷😷😷
از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜