2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آش پزی و رب درست کردن و سبزی خورشی اماده کردن وترشی انذاختن و اینها رو ۱۰۰درصد دوست دارم 

نظافت منزل ۴۰درصد دوست دارم 

آخه شاغلم 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
نمیشه اسمشو‌گذاشت شغل. چون انگار بگی شغلم اینه برم حموم . خب همه خانه داری میکنن دیگه همونطور که همه ...

همه خانه دار هستن ولی کدبانو نیستن

واقعا شغلی هست که مرخصی نداره استراحتم نداره مخصوصا با بچه

مگه شوهرت چجوره؟

بد غذا و وابسته...

همش اسمم تو دهنشه...

میگه زهرا میگم بله میگه میخوام برم پیش کبوترام

زهرا میگم بله میخوام برم مغازه واسه توام فلان چیزو بخرم؟یکی نیس بگه خب لامصب اگه میخوای بخری برو بخر دیگه نپرس...

زهرا کمربندم کو؟در حالیکه جلو چشمشه فقط میخواد من بهش بدمش...

غذاهای نونی کمی هستن ک می خوره وگرنه از همه چی ایراد میگیره...فقطم دست پخت منو قبول داره...از مامان من و مامان خودش ایراد میگیره و میگه مثلا قیمه فقط قیمه های زهرا...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁