2777
2789
عنوان

کیا مثل من حس 6شون قویه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 62 پست

اونیکه الان باید بگه خدا رو شکر منو شوهرم اینجوری نیستیمو در لحظه زندگی میکنیم کجاست؟بیا دیالوگتو بگو یه موز بردار و برو

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار حس کردم در ماشین بازه ولی حال نداشتم پاشم دزدگیرو ی بار دیگه بزنم صبح مدارک و ایزار داداشم ...

وای

خب بعدش پیدا نکردید؟

سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط!
چشم سومت نیمه بازه🙂اینکه اتفاقاتو از قبل حس میکنی دیگه حس ششم نیست مربوط به چشم سومه

آره یه چیزایی شنیدم راجع بهش

جالبه

منم.اصلا یه دفعه یه فکری میاد تو ذهنم همون اتفاق میفته بارها بارها پیش اومد برام ذهنم مثل اینه بازتاب اتفاقات بود.

هی تو اره با تو ام با خود ،خودت  امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره  هرچه ارزوی خوبه مال تو
منم.اصلا یه دفعه یه فکری میاد تو ذهنم همون اتفاق میفته بارها بارها پیش اومد برام ذهنم مثل اینه بازتا ...

من واسه افراد اینجوریم

مثلا تصویر یکی میاد تو ذهنم حتما حتما روز بعدش میبینمش

منم دانشگاه رفتنی معمولا روزهایی که غیبت میکردم استادا هم غیبت میکردن ولیحس ششم نبود بیشتر اتفاقی میشد ولی توی فهمیدنراست دروغ بودن حرف ادمها استاد هستم

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش