2777
2789
عنوان

مثبته يا منفي اين بي بي؟

173 بازدید | 9 پست

من در بارداري اولم بعد هفت روز تاخير هم بي بي هام منفي بود هم از دادم منفي ولي بعد ١٤روز مثبت شد الان بعد دوماه از سقطم سه روز عقب انداختم ك ميگم شايد بخاطر سقط هست 

جلوگيري طبيعي هم داشتيم ك بعضي وقتا بي دقتي كرديم...اين بي بي هم ك گذاشتم اول اينقد كمرنگ بود ك گفم شايد چون دلم ميخواد مثبت باشه دارم زور ميزنم چيزي ببينم و خيالاته الان بعد چن ساعت خيلي كمرنگ خيلللي كمرنگ هست اقام ميگه اين خط رو همم بي بي چكا دارن🤔و وقتي چيزي از روشون رد ميشه اينجوري ميشن نظر شما چيه؟بي بي چك وقتي منفيه بازم يك مط داره ك ب زور ديده ميشه؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
هست
8
53%
نيست
7
46%
يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔

هاله داره انگار

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.