2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ این خوبه 

باز میشع کاریش کرد 

این عملهای جدیدو بگو گوش الاغی 😑😑😒😨😄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

دکتر باریک بین    فقط اسم در کرده . هزینه زیاد و نوبت های طولانی    من دکتر اکبر بیات پیشنهاد میکنم رفتم مطبش خیلی عالی و با تجربه و کار بلده خیلی از مراجعه کننده های دکتر باریک بین اومده بودن ناراضی برای تخلیه مجدد

بهترین دکتر از همه لحاظ توی تمام کارهاش

دکتر اکبر بیات نرین خانوما اینجا اگه هرکی ازش خوب نوشته از منشی های خودشه شک نکنیسد من پیشیش همزمان تخلیه ژل و اندوسکوپی و لیفت شقیقه داشتم ،یک طرف صورتم که اصلا تخلیه نشده وقتی رفتم بهترین سونوگرافی مخصوص ژل صورت وطرف دیگه چند ناحیه مونده وصورت تا به تاست ( دو بار هم تخلیه کردن)صورتم عفونت کرد دوهفته بیمارستان بودم عین خیالش نبود بابت همه اش پول گرفت،وقتی می خندم لبم کج میشه.از بدتر انگار نه انگار اندوسکوپی کرده سمت چپ صورتم رو. ورفتار افتضاح پرسنل بعد این مشکلات پیش امده .آهان روز عمل هم یک میلیون بیشت گرفنتن ،گفتن چون عمل طولانی شد.

دکتر اکبر بیات، نرین خانوما اینجا اگه هرکی ازش خوب نوشته از منشی های خودشه شک نکنید من پیشیش همزمان تخلیه ژل و اندوسکوپی و لیفت شقیقه داشتم ،یک طرف صورتم که اصلا تخلیه نشده. وقتی رفتم بهترین سونوگرافی مخصوص ژل صورت،یک طرف صورت که تقریبا کاملا مانده بود وطرف دیگه چند ناحیه مونده و حالا صورتم تا به تاست ( دو بار هم تخلیه کردن)صورتم عفونت هم کرد دوهفته بیمارستان بودم عین خیالش نبود بابت همه اش هم  پول گرفت،وقتی می خندم لبم کج میشه.ازهمه بدتر انگار نه انگار  جراحی اندوسکوپی کرده ایشون روی صورتم واصلا زیر بار نمیرن .ورفتار پرسنل بعد این مشکلات پیش امده افتتضاح است .آهان روز عمل هم یک میلیون بیشتر گرفنتن ،گفتن چون عمل طولانی شده. من نمیدونم  به چه قیمتی پول در آوردن ،مگه چقدر عمر میکنیم اینقدر حرص بزنیم ،همدیگر و تیکه پاره کنیم،اشک و آه کسی یه عمر پشتمون باشه .هرچند که اگه این حرفا خرافات خودمم میدونم.

این که نگرانی نداره یه سری دکترا این کارو انجام می دن فقط باید قبلش حتما حسابی تحقیق کنی که دوباره م ...

عزیزم اگه دکتری رو میشناسی میشه معرفی کنی من تو گونه هام ژل پاژ تزریق کردم چندسال پیش الان جابجا شده خیلی غصه دارم میخوام هرچی زودتر از شرشون خلاص شم   

عزیزم اگه دکتری رو میشناسی میشه معرفی کنی من تو گونه هام ژل پاژ تزریق کردم چندسال پیش الان جابجا شده ...

ببین دخترخالم دو ماه پیش رفت ژل تزریق کرد یه دکتره بود تو ونک براش انجام داد ازش پرسیده بود تخلیه ژل هم انجام میداد.. اسمشون اگه اشتباه نکنم ماریا مرادی بود