2777
2789
عزیزم اگه دکتری رو میشناسی میشه معرفی کنی من تو گونه هام ژل پاژ تزریق کردم چندسال پیش الان جابجا شده ...

من تو خط خنده ام و لبم ژل داشتم رفتم پيش دكتر باريك بين تا الان ٤ بار تخليه كردم و نزديك ٣٥ ميليون هزينه دادم تا الان،الان گونه ي سمت راستم يه فرو رفتگي داره با كليييي سفتي و دفرمگي كه با چشم معلومه و گفته درستش ميكنم،من كه صورتم داغون شده ولي انصافا كسايي كه ميان پيشش اكثرا راضي برميگردن و منم اميدوارم صورتمو درست كنه،هر جا خواستي بري واسه تخليه تو رو خدااااا قبلش خيلي تحقيق كن،من افسرده شدم اصلا از خونه بيرون نميرم با اينكه دكترم دكتر خوبيه ولي اينطوري شدم البته هنوز اميد دارم و گفته برات درستش ميكنم ،برام دعا كنيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله من تو آرایشگاه ژل زده بود به لباش خیلی افتضاح شده واقعا آدم نمی تونست تو صورتش نگاه کنه بیچاره اعتماد به نفسشو کامل از دست داده بود 

اومد تهران رفت پیش دکتر الهه لطفی تخلیه کرد ژل لبشو میگفت اون روزی که رفته بود 6 نفر دیگه برای تخلیه ژل اومده بودن 

تو روخدا برای این کارا از همون اول برید پیش متخصص پوست

من ژل لب اونجام میدن چند ساله، اولش خیلی لبام کوچیک بود، کم کم تزریق و شروع کردم. اولش مثلا نیم سی سی میزدم

الان قشنگ فرم گرفته، مصنوعی هم نیست

کلینیک دکتر کمالی انجام دادم

اگر خواستین ادرسش و میدم بهتون