2777
2789
چقد بده واقعا😖خیلی تو ذهن و اعتماد به نفس آدم تاثیر میذاره واقعا متاسفم امیدوارم پدر و مادرتون رفتا ...

فداتشم عزیزم دیگ مهم نیست هم من ازدواج کردم هم داداشم ولی خب بازم ترجیحشون اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههههه😓اما خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل داده خیلی م راضی م جنسیتش پسره عاشقشممممم😍چطور دلتون میاد ...

منم نظرم همینه واقعا دختر و پسر نداره ولی اینجا اکثریت جامعه رو میگه متاسفانه که تبعیض میذارن

مگه خانم بشه چی میشه اخه؟😁دخترا بیشتر هوای پدر و مادرو دارن نمیدونم چرا بر عکسه واقعا 

خانم بشی نظر عوض میشه😂😂😂😂😂والا من دختری دارم قربونش بشم فداش بشم هوومه.اصلا طوری بامن رقابت میکنه و میچسبه به باباش که نگو😣

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم