2777
2789

من فکر می کنم زندگی که پاش کشیده شد به دادگاه دیگه زندگی نمیشه

نظر شما چیه؟

موردی میشناسین که دادگاه رفته باشن ولی بعدش زندگیشون تغییر اساسی کرده باشه؟

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...

من فقط تا حیاطش رفتم 🤣🤣🤣ولی دیدم زندگی هایی رو الان خوبن باهم

گرگ باش!!!  هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار والا    همه رو شستم گذاشتم کنار 🥀🥀  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داییم و زنش طلاق گرفتن بعد دوباره ازدواج کردن الان خوشبخت

گرگ باش!!!  هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار والا    همه رو شستم گذاشتم کنار 🥀🥀  

من دیدم ک مرده ازاول زنشو دوس نداشته عاشق کسی دیگه بوده و زنه ام میدونسته و کار ب اونحاها کشیده اما بعدش فقط بخاطر حفظ آبروش برگشتن زندگی کردن .اگر اینم جزو خوشبختی میشه پس هستن 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

دوست خودم ۳ سال بعد از طلاق شوهرش با چه مکافاتی برش گردوند ولی به ظاهر خوشبختن اما باهام درد دل که میکنه میگه اشتباه کردم برگشتم

مشکلاتشون حل شد کاملا؟

اره واقعا خیلی پیشرفت کردن زندگیشون کلا متحول شد ،بجه دار شدن  الانم انگار نه انگار.به جاهای بد هم کشیده بود هاااا کارشون

مث من . الان واقعا احساس خوشبختی دارم

خدارو شکر عزیزم😘

اره واقعا خیلی پیشرفت کردن زندگیشون کلا متحول شد ،بجه دار شدن  الانم انگار نه انگار.به جاهای بد ...

الهی شکر

خوشحال شدم واقعا

ان شاالله خوشبخت باشن همیشه

پسر دایی منو خانمش ۳ بار تا مرزطلاق رفتن ولی بالاخره خوب شد زندگیشون خداروشکر

الهی شکر خوشحال شدم واقعا ان شاالله خوشبخت باشن همیشه پسر دایی منو خانمش ۳ بار تا مرزطلاق رفتن ول ...

فدات بشم😘😘😘

گلم یه سوال با شکستن حرمتها بازم امیدی هست؟؟؟

اگه طرف مقابل کینه ای نباشه اره عزیزم از یاد میره.