2777
2789
عنوان

سفید کردن نواحی تیره بدن

6612 بازدید | 19 پست

دوستان کسی راه حلی داره خودش امتحان کرده باشه واسه سفید کردن نواحی حساس بجز لیزر و تزریق چون هزینش برام مقدور نیست اگه کسی راه حل خونگی داره ک انجام داده و نتیجه گرفته بگه مام استفاده کنیم مچکرم عشقولیا

زندگی زیباست اگر عشق باشدوعشق باشدوعشق باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستم پماد زینک اکساید میزنه بعد حموم بعد از صافکاری میگه سفید میشه به مرور نتیحه م گرفته منم میخوام استفاده کنم بدونم چجوریه

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

من دوستم پماد زینک اکساید میزنه بعد حموم بعد از صافکاری میگه سفید میشه به مرور نتیحه م گرفته منم میخ ...

به واژن هم میشه زد؟؟

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام

ی قاشق چایخوری جوش شیرین ی قاشق چایخوری زردچوبه نصف ی عدد لیمو ترش مخلوط کن مثل خمیر میشه هفته ای دوبار 

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘