دوستان کسی راه حلی داره خودش امتحان کرده باشه واسه سفید کردن نواحی حساس بجز لیزر و تزریق چون هزینش برام مقدور نیست اگه کسی راه حل خونگی داره ک انجام داده و نتیجه گرفته بگه مام استفاده کنیم مچکرم عشقولیا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره قشنگ اون ناحیه رو با کرم میپوشونه در اصل پماد سوختگی هستش ولی بجز دوستم از خیلیا دیگه شنیدم خوبه برا زیربغل هم میزنه میگه بیست و چهار ساعت عرقم بو نداره
فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .
یکی از دوستان زایمان کرده میگه واژنش خیلی سیاه شده
بهش بگو امتحان کنه دونه ای چهار هزار تومنه من تا حالا نزدم میخوام امتحان کنم ضرر که نداره واسه سوختگی بچه هم ازش استفاده میشه واسه خوب شدن جای زخمم میشه
فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .
ببنید من قبلا از زیلت استفاده میکردم ولی دوماهه ک از پودر موبر بی بو استفاده میکنم از نتیجش راضیم چون هم موهان دیرتر درمیاد هم نازک شده احساس میکنم نواحی حساسم یکم روشن شده البته ناحیه تناسلی من بعد زایمان تیره شد قبلا اینطوری نبود