2777
2789
عنوان

سفید کردن نواحی تیره بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6612 بازدید | 19 پست
من دوستم پماد زینک اکساید میزنه بعد حموم بعد از صافکاری میگه سفید میشه به مرور نتیحه م گرفته منم میخ ...

یکی از دوستان زایمان کرده میگه واژنش خیلی سیاه شده

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به واژن هم میشه زد؟؟

اره قشنگ اون ناحیه رو با کرم میپوشونه در اصل پماد سوختگی هستش ولی بجز دوستم از خیلیا دیگه شنیدم خوبه برا زیربغل هم میزنه میگه بیست و چهار ساعت عرقم بو نداره 

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

یکی از دوستان زایمان کرده میگه واژنش خیلی سیاه شده

بهش بگو امتحان کنه دونه ای چهار هزار تومنه من تا حالا نزدم میخوام امتحان کنم ضرر که نداره واسه سوختگی بچه هم ازش استفاده میشه واسه خوب شدن جای زخمم میشه 

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

ببنید من قبلا از زیلت استفاده میکردم ولی دوماهه ک از پودر موبر بی بو استفاده میکنم از نتیجش راضیم چون هم موهان دیرتر درمیاد هم نازک شده احساس میکنم نواحی حساسم یکم روشن شده البته ناحیه تناسلی من بعد زایمان تیره شد قبلا اینطوری نبود

زندگی زیباست اگر عشق باشدوعشق باشدوعشق باشد...