2777
2789
عنوان

پسر۴ماهم دیوانم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه درد نداره..لج بازشده

لجبازی نیس بخدا اون بچه وقتی میخوابه سریع بیدار میشه از رفلاکسشه شیر میاد تو گلوش اذیته ببر دکتر همه اینارو بگو دکتر گوارش دا و میده بهش

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
نع با شيرخشك ضد رفلاكس رفلاكش كنترل ميشه چون غليظ تر از شير هاى معموليه يه هفته امتحانى بهش بده خوب ...

امتحان کردم...بالا اوردنش بدترشد

من عاشق شوهرمو نینیمم...

پسر منم الان 6ماهشه خیلی اذیت می کرد کل روز فقط درحال دادو بیداد بود چون خوابش میومد ولی هرکاری میکردم نمی خوابید.کل روزمو در حالا تلاش واسه خوابوندش بودم.

تا اینکه یه بار دادم دست مامانم تا بخوابونتش، مامانمم یه پارچه نازک انداخت روی صورتش دیدم سریع خوابش برد

از اون موقع تا حالا با این روش هم پسرم خوش اخلاق تر شده هم من واسه خوابوندش راحت شدم

شما هم امتحان کن.

حتما ببرش دکتر، دختر منم همش بالا میاورد و جیغ میزدهمه میگفتن هیچی نیست ، تا کار به جایی رسبد که اصلا شیر خودمو نخورد از این دکتر به اون دکتر،تا اینکه یه دکتر گفت رفلاکس داره دارو داداز پنج ماهگی تا نه ماهگی بطور مداوم بهش دارو دادم خدا رو شکر از چند روز پس از مصرف دارو بهتر شد البته دیگه سینه نگرفت تا یکسال و خرده ای و دوباره شیر خودمو خورد

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

تو افسریه  واقعا عالیه .بزن تو گوگل دکتر سیاری متخصص گوارش  مسیرش به من خیلی دوره ولی من ...

برامنم خیلی دوره

رفلاکس بهترمیکنه

اخه۵تافوق تخصص بردم بی فایدش

من عاشق شوهرمو نینیمم...
نه درد نداره..لج بازشده

بچه 4ماهه مگه میفهمه لجبازی چیه؟

بخوادم لج کنه نمیتونه جلوی خوابشو ک بگیره 

قشنگ معلومه قاطی کردیا 

عزیزم،من یه دختر 4ساله خرف گوش نکن دارم.یه دوقلوهم دارم که 20روزشونه.خودمم تنهای تنهام.شوهرمم شب میاد.

بخدا شبا تا 7صبح بیدارم 

از بیخوابی روانی نیشم گاهی،ولی ما مادریم.بچه هامون جز ما پناهی ندارن.بخدا دست خودشونم نیست این حالتا.باید قلقشون دستت بیاد.

طفلک بچت اذیته.امید ش تویی،انگ لجبازی به یه ریزه بچه نزن.پیدا کن ببین چشه، 

تا توانی رفع غم از چهره غمناک کن،در جهان گریاندن اسان است اشکی پاک کن
حتما ببرش دکتر، دختر منم همش بالا میاورد و جیغ میزدهمه میگفتن هیچی نیست ، تا کار به جایی رسبد که اصل ...

تا یکسال شیر مادر نخورد بعد خورد خشک نشد اونوقت

و خداوند انسان را در سختی ها افرید
امتحان کردم...بالا اوردنش بدترشد

از ٦ ماهگى كه غذاى كمكى بهش ميدى كم كم رفلاكسش كنترل ميشه ولى خوب بازم براى دندوناش شيطونى ميكنه يكمى صبورى كن عزيزم تا بزرگتر بشه منم مشكل شما رو داشتم و الان هم مشكلم سر دندون در اوردنش هست كه بى تابى ميكنه

اینا علائم ریفلاکسه که توی چهار ماهگی و پنج ماهگی به اوج میرسه دختر منم چهار ماهشه و ریفلاکس داره حتما شرایط انتی ریفلاکس رو رعایت کن توی اینترنت سرچ کن همش میاد بعد هم یه دکتر ببر که داروی انتی اسید مثل رانیتیدین بده 

مامان دو تا گل  پسر و یه گل دختر 😊😊😊