2777
2789
عنوان

چه دنیای بی معرفتی😑

161 بازدید | 8 پست

دلم خیلی گرفته پارسال یه دانش آموز داشتم عین ماه میموند رتبه اول مدرسه مهربون مودب خانوم متین حافظ قرآن همه عاشقش بودن دختر بیچاره آخرای سال تصادف کرد چندماه تو کما بود و بهش امیدی نبود تا به هوش اومد امروز اومد مدرسه عزیزززم پاک عقلشو از دست داده چون به سرش ضربه خورده،ای خداااا عین یه دلقک مسخره بازی در می‌آورد بچه ها بهش میخندیدن همه ی وجودم آتیش گرفت آخه چراااا کلی گریه کردم،خداجونم شکرت خودت خوبش کن،میشه واسه سلامتیش حمد بخونید؟😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال بايد پیش دانشگاهی باشه،انشالله خوب بشه دلم میسوزه

پیش رو که برداشتن 

فکر کردم هنوز بچه س 

خدایا چه موقع بدیم تصادف کرده ان شا الله زوده زود خوب میشه هنو اثرات ضربه هست کم کم یهترم میشه

پیش رو که برداشتن  فکر کردم هنوز بچه س  خدایا چه موقع بدیم تصادف کرده ان شا الله زوده زو ...

همون دوازدهم آخه خیلیا هنوز پیش میگن،منم امیدوارم اثرش بره و دوباره بشه همون دختر خانم و مودب قبلی واقعا گناه داشت اگه چیزیش نمیشد به جاهای بالایی میرسید