بنظر من خوشبختی یه احساس موقته ک وقتی حالمون خوبه داریمش مثلا یکی میگه اگه دکتر بشم یا اگه پولدار بشم خوشبختم اما پولدار بشی یا دکتر بشی ولی خدایی نکرده یه اتفاقی برا عزیزانت بیافته دوباره احساس نابودی میکنی
تعداد رای : 17
نظرسنجی
به عشقم برسم
1
5%
پولدار بشم
4
23%
پدر و مادر و خاتوادم سالم باشن
5
29%
تو کامنت میگم
7
41%
مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصلعلیمحمّدو آلمحمّد و عجل فرجهم
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه ❤❤ طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎