2777
2789
عنوان

شما خوشبختی رو توی چی میبینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 50 پست
از بس دارو خوردم شد کیست دوماه ال دی می خورم کیستم اب بشه  چند روز دیگه نوبت دکتر دارم دیشب خوا ...

برات صلوات میفرستم ایشالا ک باردار میشی

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممون عزیزم امیدوارم خدا حاجت همه مون رو بده و مادر بشیم

امضات خیلی قشنگه

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

حوشبختی یعنی مادرم😍

یعنی هیچکی به عشقش برسه همش کشک 

به عشق رسیدن جز آرزوهاست ولی همیشه با عشقت خوشبخت نمیشی چون از عشق یک شوالیه دلیر با اسب سفید تجسم میکنیم که مطیع خواستهامون. ولی درواقعیت یک مرد بیخیال خودخواه با فرغون سیاه روبرو میشیم که اصلا صداتو نمیشنوه 

لطفا به این لینک سربزنید لینک 

من خونه بزرگ و انچنانی ندارم

ماشین لوکس و خفنم ندارم

حساب بانکی تپلم ک یوخ

ولی واقعا احساس خوشبختی میکنم وقتی میبینم دخترم میخنده...راه میره...یه جوری میرقصه ک اصن کیف میکنم...باهش بازی میکنم از خنده غش میکنه...

یا با شوهرم دوتا چای میخوریم و صفا میکنیم و حرف میزنیم...خونه وقتی تمیزه و شامم امادست و همه چی رو به راهه...پنج شنبه جمعه میشه و میریم بیرون فری میخوریم...واقعا اینا اوج خوشبختیه...این ک یه سقف بالا سرمونه..شوهرم سر به راهه و لازم نیست نگران زندگیم و جو بد جامعه باشم....دخترم خودم شوهرم سلامتیم...یه لقمه نونی هم هست خدارو شکر....

خوشبختی باور کنین دل خوشه

به عشق رسیدن جز آرزوهاست ولی همیشه با عشقت خوشبخت نمیشی چون از عشق یک شوالیه دلیر با اسب سفید تجسم م ...

موافقم

بهترین خوشبختی برای من اینکه دوباره بچه بشم از دور واطرافم خبر نداشته باشم وتو دنیای کودکانم باشم وت ...

با اینکه بچگی خیلی سختی رد کردم بودون عروسک ولی معصومیت کودکانه رو خیلی دوست دارم

لطفا به این لینک سربزنید لینک 

پول آسایش میاره ولی آرامش نه

...همسرم همیشه میگه بانو بنظرت روزای خوب میان؟؟؟ من میگم آره....میگه بیا👍(البته به شوخی) روزای خوب باید خودت بسازی

بنظرم خوشبختی یعنی تو حیاط کوچیکم یه شمعدونی بزارم و هرروز نگاش کنم....خوشبختی یعنی همسرم صبح میره سرکار بوسم کنه....خوشبختی یعنی همسرم میره حمام من براش حوله ببرم و خشکش کنم....یعنی اون برام عصرونه جگر کباب کنه و خودش بزاره تو دهنم.... یعنی یه چای اتیشی تو هوای سرد پاییز وگرفتن عکسهای شیطونی کردنامون....یعنی انار دون شده  بخوره و قاشق بیاره جلو دهن من ومن بخوام بخورم و بهم نده .  من آب دهنمو قورت بدم  بازم نده 😄 آخرش ظرفشو یکجا بده دستم و خوردنمو نگاه کنه😋

خوشبختی یعنی دستمو بگیره منو ببره خرید لباسی که خودش دوست داره با ذوق بخره ولی من دلم نیاد بگم خوشم نیومده از لباس 😁  خوشبختی من ایناست...چیزای کوچیک که کلی بهم انرژی و حال خوب میده💖

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
من خونه بزرگ و انچنانی ندارم ماشین لوکس و خفنم ندارم حساب بانکی تپلم ک یوخ ولی واقعا احساس خوشبخت ...

من همه چیزایی ک تو نداری رو دارم اما خیلی کم مادرم رو میبینم دلم براش تنگ میشه خیلی غصه میخورن.تو اوج خوشحالی وقتی یادش میوفتم دلم تنگ میشه و ناراحت میشم

پول آسایش میاره ولی آرامش نه ...همسرم همیشه میگه بانو بنظرت روزای خوب میان؟؟؟ من میگم آره....میگه ب ...

خیلی خوب توصیف کردی من همه اینا ک گفتی و دارم بازم دلم برا مامانم تنگ میشه و ناراحت میشم نمیتونم زود ب زود ببینمش

خیلی خوب توصیف کردی من همه اینا ک گفتی و دارم بازم دلم برا مامانم تنگ میشه و ناراحت میشم نمیتونم زود ...

منم غصه اطرافیانم دارم..اونم خیلی زیاد.. مخصوصا خانوادم ولی  نمیشه جوونی و زندگی مشترکمو کوفت خودم کنم...کلا حرفای همسرم خیلی بهم آرامش میده و باعث میشه  با مشکلات زندگی خودم و خانوادم 😢 راحت کنار بیام و بخدا بسپارمشون

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵