2777
2789
عنوان

شما خوشبختی رو توی چی میبینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 50 پست
منم غصه اطرافیانم دارم..اونم خیلی زیاد.. مخصوصا خانوادم ولی  نمیشه جوونی و زندگی مشترکمو کوفت خ ...

برعکس من شوهرم حالمو بدتر میکنه

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
من خونه بزرگ و انچنانی ندارم ماشین لوکس و خفنم ندارم حساب بانکی تپلم ک یوخ ولی واقعا احساس خوشبخت ...

دقیقا زندگیت مثل منه فقط بچه ندارم که ذهنیتم در مورد بچه هم مثل شماست...همسرمم خداروشکر مثل همسر شماست....دوتا تخم مرغ نیمرو میکنیم و با عشششق میخوریم و کلی حال میکنیم ..

زندگیت همیشه پراز آرامش و خوشبختی باشه دوستم💖

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه چیزایی ک تو نداری رو دارم اما خیلی کم مادرم رو میبینم دلم براش تنگ میشه خیلی غصه میخورن.تو او ...

همیشه با مامانت با واتس آپ تماس تصویری داشته باشین حداقل دلتنگی کمتر میشه

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
دقیقا زندگیت مثل منه فقط بچه ندارم که ذهنیتم در مورد بچه هم مثل شماست...همسرمم خداروشکر مثل همسر شما ...

فدای تو مهربون

انشاالله هر جنسیتی ک دوست داری سالم و صالح داشته باشی و عشقتون پایدارررررر😘😘😘😘

من همه چیزایی ک تو نداری رو دارم اما خیلی کم مادرم رو میبینم دلم براش تنگ میشه خیلی غصه میخورن.تو او ...

منم از مادرم دورم...ماهی یک بار شاید ببینمش...

یادمون نره همیشه یه جای زندگی غمی هست ک باهاش بجنگی و خوشحالی و خلق کنی...

مادرت سلامت😍

همیشه با مامانت با واتس آپ تماس تصویری داشته باشین حداقل دلتنگی کمتر میشه

واتس آپ ندارم تلگرامم ندارم هیچی ندارم.ولی زنگ میزنم هر روز باهاش حرف میرنم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم