2777
2789
عنوان

شک بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 40 پست

بارداری عزیزم مبارکت باشههههه 😍😍😘 .نگران نباش  حتما پیش دکتر برو  و جواب آزمایش رو نشونش بده   انشالله ب حق فاطمه الزهرا  بارداری راحتی داشته باشی گلم . الهی آمین . برا منم دعا کن 🌹🌹

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر؟ یه سوال؟ من ۴ روز دیگه موعد پریودمه.الان یه خورده کمر درد دارم و دردای پریودی.این ...

نه ربطی نداره باید صبر کنی انشاالله پریود نشدی تست بزن

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
بارداری عزیزم مبارکت باشههههه 😍😍😘 .نگران نباش  حتما پیش دکتر برو  و جواب آزمایش رو نشون ...

ایشالله زود زود باردار بشی. از دیشب همینطور دارم واسه همه بچه های نی نی سایت دعا میکنم.

دردای بارداری هم مثل پریودی من تا ۱ماه از نمیدادم میگفتم امروز پری میشم😂😂

خخخ دیگه خیلی صبرکردی

چجوری میشه اینترنتی جوابو دید میشه بگی

میری تو سایت آزمایشگاهی که آز دادی، و قسمت جوابدهی آزمایش رو کلیک میکنی و شماره قبض و رمز اینترنتی که روی برگه پذیرش آزمایشگاه هست، وارد میکنی.

از شما چی شد خانمی  صبحی قرار بود بی بی چک بزاری

منفی بود عزیزم فردا روز پریودمه بازم امید دارم که زود زده باشم مرسی که پرسیدی گلم انشاالله شما هم اگه دوست داری زودی نینی داربشی

جدی میگی دوستم. ؟ شما میدونی پس چرا اینقدر Hcg  بالاست؟ آخه تازه 42 روز از پریودم گذشته.

احتمالا شما یا تخمک گذاریت زود بوده یعنی بلافاصله بعد از پاک شدن از پریود یا اینکه دوقلو داری

منفی بود عزیزم فردا روز پریودمه بازم امید دارم که زود زده باشم مرسی که پرسیدی گلم انشاالله شما هم اگ ...

شاید لقاح ت  دیر انجام شده . توکلت بخدا باشه عزیز . انشالله ب زودی زود میای خبر بارداریتو  ب همه ی بچه های نی نی سایت میگی . الهی آمین 

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹