2777
2789
عنوان

شک بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 40 پست
خانما این منفی دیگه خبالم راحت باشه

با توجه  ب رنج آزمایشگاهت  . اگه ۵ بود  مشکوک میشد و  اگه ۱۰ بود مثبت  .پس متاسفانه منفی هس .اگه قبل از  موعود پریود رفتی  شاید امیدی باشه  عزیزم توکل بخدا

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه  ب رنج آزمایشگاهت  . اگه ۵ بود  مشکوک میشد و  اگه ۱۰ بود مثبت  .پس ...

بچه نمیخام عزیزم ۷روز تاخیر داشتم که این ازو دادم اما هنوز پری نشدم ۷ام موعدم بوده خیلی نگرانم 

آره این احتمال هم هست

نه بابا خارج رحمی خیلی تیتر کمه مثلا ۴۰ بعد دوباره تکرار میکنی هی کمتر میشه

خداجونم...مرسی که هوای زندگیمو داشتی از اینجا به بعدم توکلم به خودته...مثل زمانی که گریه میکردم و تو با دستای مهربونت اشکامو پاک میکردی و خط خنده رو روی لبام طراحی میکردی....مثل لحظه ای که همسرم رو تو مسیر زندگیم قرار دادی تا من از چشمانش برق خوشبختی و عشق و احساس کنم و عاشقانه ترین زندگی رو باهاش بسازم....مثل وقتی که مادرمو شفا دادی وقتی که معجزه امام حسین و بهم نشون دادی مامانم کلا بیماریش از بین رفت...مثل وقتی که منو با خنده دخترم یکبار دیگه عاشق کردی..دخترم که چشماش مثل پدرشه و نگاهش دلمو میلرزونه و من و وامی داره تا یه بار دیگه نفس عمیق بکشم از ته ته دلم جایی که پر از پاکی و صداقته عمق وجودم لب بزنم..شکرت..شکرت که هوای زندگیمو داری تو بهترین همراه زندگیم هستی...😊😍                                                            من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
بچه نمیخام عزیزم ۷روز تاخیر داشتم که این ازو دادم اما هنوز پری نشدم ۷ام موعدم بوده خیلی نگرانم 

اهان .پس جواب منفی ازمایش بخاطر مدت تاخیرت درسته .خیالت راحت باشه . دلیل پریود نشدنت شاید استرش  ب هم ریختن هورمونای بدنت باشه . منم مث شنا بودم ماه پیش با تاخیر عدد بتام شد ۳.۴۹ و باردار نبودم از داروخونه دوفاستون گرفتم خوردم  ی هفته بعد پریود شدم

شاید لقاح ت  دیر انجام شده . توکلت بخدا باشه عزیز . انشالله ب زودی زود میای خبر بارداریتو   ...

مرسی عزیزم انشاالله خدا از دهنت بشنوه ،انشاالله شما هم به هرچی دوست داری برسی

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
سرخود میشه خورد چند روز باید بخورم

من پریودم نامنظمه . اگه مث من هسی میتونی بگیری از داروخونه . باید از ۱۴ پریود تا ۱۰ روز بخوری .  روزی ی دونه . من پریود نشدم خوردم ک پری زود بیاد ک همینجورم شد . داروخونه برو  بهت میدن  . دوفاستون واسه تنظیم پریوده و اکه باردار هم باشی جای جنین رو سفت میکنه و هیچ عوارضی هم نداره عزیزم

من پریودم نامنظمه . اگه مث من هسی میتونی بگیری از داروخونه . باید از ۱۴ پریود تا ۱۰ روز بخوری . &nbs ...

من قبلا دکترم براتنظیم پریود برام نوشته بود خونه داشتم ۶تا دارم میخورم همینا رو بلکه پریود بشم منم پریودام نامنظمه تنبلی دارم