2777
2789
عنوان

شیطون بلام بیاین کمک😞😞😞

499 بازدید | 10 پست

بچه ها کار جایی سراغ ندارین؟؟ تو تهران یا کرج باشه 

بیکاری داره اذیتم میکنه فروشندگیم ک اوضاعش جالب نیس مخصوصا با شرایط من

بچه ها کسی شرکت کروز رفته یا میره؟؟؟؟

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردید؟ به نظرم دنبال کارخونگی باش...مثل  کارهای کامپیوتری... کارهای بیرون یانیست یااگرهم هست ...

ن عقدم در حال جدایی نمیخام تو خونه باشم اذیتم میکنه فضای خونه و تیکه طعنه های مامانم😔😔

ن عقدم در حال جدایی نمیخام تو خونه باشم اذیتم میکنه فضای خونه و تیکه طعنه های مامانم😔😔

عزیزدلممم متاسفم...منم مثل شمام ..عقدم دارم جدامیشم.  من قصدم اینه تدریس خصوصی کنم...تودرسی مثل ریاضی یاعربی واردهستی تدریس کنی؟؟

عزیزدلممم متاسفم...منم مثل شمام ..عقدم دارم جدامیشم.  من قصدم اینه تدریس خصوصی کنم...تودرسی مثل ...

قربونت برم.. چقددد بد واقعا جدایی سخته 

من درسم خیلی خوب یود توفکرش هستم ک تدریس خصوصی کنم اما دیپلمم 

قربونت برم.. چقددد بد واقعا جدایی سخته  من درسم خیلی خوب یود توفکرش هستم ک تدریس خصوصی کنم اما ...

مشکلی نداره...منم دیپلمم. پانزده سال پیش دیپلم گرفتم...اون موقع هاگه گاهی تدریس خصوصی میکردم..یک بارهم توآموزشگاهی یک سالی کارکردم به عنوان مدرس هم ریاضی...هم عربی....ولی چون الان سیستم آموزشی کمی فرق کرده تصمیم دارم اول کتاب آموزشی بگیرم خودم یک مدت آماده بکنم...بعدشروع کنم تدریس خصوصی کردن....اگرزرنگ آدم باشه وپشتکارداشته باشه توتدریس خصوصی خیلی خوب میشه درآمدداشت...تبلیغ خیلی مهمه..

مشکلی نداره...منم دیپلمم. پانزده سال پیش دیپلم گرفتم...اون موقع هاگه گاهی تدریس خصوصی میکردم..یک بار ...

ان شاءالله موفق باشی

سلام عزیزم 

بهترین بهترین و بازم بهترین کار اینه که درس بخونی الان تو خونه هستی برو هر روز از صبح کتابخونه همگام شو با بچه هایی که اونجا هستن پر از انرژی و امید 

پیشرفت کن درس بخون و کسی بشو با دیپلم عزیزم بجز شغل هایی که پر زحمت و کم درامد هستن جایگاهی نداری توی جامعه 

خواهرانه بهت میگم تمام همت تلاش نفرت انتقام جویی که نیروی خیلی زیادی هست بزار و خودت رو بکش بالا 

موفق باشی

سلام عزیزم  بهترین بهترین و بازم بهترین کار اینه که درس بخونی الان تو خونه هستی برو هر روز از ...

سلام عزیزم مرررسی بابته انرژی خوبت 

اره خیلی بفکر درس خوندنم حتما عزممو جزم میکنم تو این چن ماهه بخونم